Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Londen Stansted Luchthaven

Zorg voor een stressvrije reis in Londen door een huurauto te boeken bij Budget Autoverhuur. Door op het formulier aan de linkerkant van deze pagina te klikken kan je heel eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Londen. Hierdoor kan je meer ontdekken van Londen en haar omgeving.

 

Waar kan je ons vinden

Londen Stansted Luchthaven

London Stansted Airport
London
CM24 1SJ

Tel.: 03445449059

Openingstijden

zondag:
12:00 - 20:00 Uur
maandag:
07:00 - 19:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 19:00 Uur
woensdag:
07:00 - 19:00 Uur
donderdag:
07:00 - 19:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 19:00 Uur
zaterdag:
08:00 - 16:00 Uur

Budget Autoverhuur in Londen Stansted Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Londen met Budget

Laat je inspireren door Londen

Londen is de grootste stad van de Europese Unie en in de metropoolregio van Londen wonen ongeveer 14 miljoen mensen.

Er is zoveel te zien en te doen in deze gigantische stad dat het met een huurauto veel gemakkelijker wordt om rond te reizen.

Londen heeft zoveel schitterende attracties, historische en culturele bezienswaardigheden dat het moeilijk is om te bepalen welke je tijdens je reis wilt bezoeken.

Enkele van de populairste attracties liggen in Centraal Londen. Veel bezoekers van de hoofdstad bezichtigen historische gebouwen zoals de Houses of Parliament, London Dungeons, St. Paul's Cathedral, de Tower of London en Buckingham Palace.

De meer modernere bezienswaardigheden van de stad zijn bijvoorbeeld de O2 Arena, het Greenwich Observatory, en enkele van de indrukwekkende Olympische spelen 2012 locaties. Voor het beste uitzicht over de stad, overdag of 's avonds, is een ritje in het Londen Eye de uitgekozen plek.

Hoewel de hoofdstad zelf een geweldige toeristische trekpleister is, is een reis naar het VK niet compleet zonder enkele andere geweldige plaatsen te bezoeken die zich op korte afstand van het vliegveld bevinden.

Engeland en Wales zijn beroemd om hun prachtige landschappen en idyllische dorpjes. Op slechts twee uur rijden ligt de prachtige Wye Valley, een plek met een adembenemend mooie natuur en een aantal schilderachtige dorpjes.

Er zijn vele andere landelijke gebieden die kunnen worden bezocht met een korte rit vanaf Londen, dus iedereen die in het gebied verblijft kan volledig genieten van de voordelen van een huurauto.

Maak voor de verandering eens een dagtochtje buiten de stad. Een ander schitterend natuurgebied is het New Forest, dat op minder dan twee uur rijden van de hoofdstad ligt, vlak naast enkele schitterende kustgebieden.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Stansted Luchthaven
London Stansted Airport
Arrivals Hall
CM24 1RW London
Telefoon: +44 1279 681396