Autoverhuur Birmingham Luchthaven

Bij Budget kan je een auto huren op Birmingham Airport zodat je alle bezienswaardigheden kan bezoeken tijdens je reis. Vul snel het formulier in en de auto zal klaarstaan op de luchthaven wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Birmingham Luchthaven

Terminal Building
Birmingham
B26 3QJ

Tel.: 03445444602

Openingstijden

zondag:
08:00 - 22:00 Uur
maandag:
06:30 - 23:00 Uur
dinsdag:
06:30 - 23:00 Uur
woensdag:
06:30 - 23:00 Uur
donderdag:
06:30 - 23:00 Uur
vrijdag:
06:30 - 22:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 17:00 Uur

Budget Autoverhuur in Birmingham Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Birmingham met Budget

Laat je inspireren door Birmingham

Er zijn veel interessante bezienswaardigheden, variërend van historische bezienswaardigheden tot verschillende culturele attracties. Er is hier voor iedereen wat te beleven.

Of je nu op zoek bent naar een educatieve of culturele reis, met een huurauto vanaf de internationale luchthaven kan je de vele musea, galerijen en de grootste winkelstraat van de stad (high street) verkennen.

Er gaat niets boven een dagje shoppen en je kan de winkels het beste bereiken met een goedkope auto van Budget autoverhuur. Met een gehuurde auto kan je naar iedere gewenste plek rijden wanneer je maar wilt.

Bezoekers die een educatief dagje uit willen, kunnen terecht bij de Ikon Gallery, het beroemde Cadbury museum, of een van de parken en tuinen, zoals de botanische tuinen en de kassen.

Als je een aantal van dit soort attracties op een dag wilt bezoeken, dan adviseren we een goedkope auto te huren en deze bij ons te boeken. Cadbury World ligt op slechts 25 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Een geweldig uitstapje met de auto is een bezoek aan Lickey Hills Country Park. Dit is een van de populairste parken in de stad en heeft een prachtig landschap.

Met je huurauto kan je makkelijk naar een van de golfbanen, in het wild levende dieren en het bezoekerscentrum in het park bezoeken. Hoe ver je ook wil gaan, je weet zeker dat je een betrouwbare auto hebt, waarmee je moeiteloos naar de volgende bestemming kan rijden.

De stad heeft veel parken en tuinen die ideaal zijn voor natuurliefhebbers. Kings Heath Park heeft een prachtig landschap en ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf de luchthaven. Als je van dit soort attracties houdt, dan heeft de stad nog vele andere soortgelijke plekken om te verkennen, inclusief Cannon Hill Park, met mooie bossen, sportfaciliteiten en diverse picknickplaatsen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Birmingham Luchthaven
Birmingham International Airport
Hoofdterminal
Birmingham
B26 3QJ
Telefoon: +44 844 544 4602

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: