Autoverhuur Bristol Luchthaven

Haal je Budget huurauto op bij Bristol Airport voor een schitterende tijd tijdens je bezoek hier en verken de stad in alle gemak. Je kan een autohuur reservering doen door gewoon het boekingsformulier op deze pagina in te vullen. Boek je huurauto van tevoren bij Budget autoverhuur. Zo sta je minder lang in de rij en hoef je niet te wachten.

 

Waar kan je ons vinden

Birmingham Luchthaven

Car Rental Center
Bristol
BS48 3DW

Tel.: 03445444667

Openingstijden

zondag:
10:00 - 22:30 Uur
maandag:
07:30 - 22:30 Uur
dinsdag:
07:30 - 20:00 Uur
woensdag:
07:30 - 20:00 Uur
donderdag:
07:30 - 22:30 Uur
vrijdag:
07:30 - 22:30 Uur
zaterdag:
08:00 - 15:00 Uur

Budget Autoverhuur in Birmingham Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Bristol met Budget

Laat je inspireren door Bristol

De stad is vanwege zijn boten en bruggen beroemd en ook vanwege haar zeer beroemde zoon, Brunel, een buitengewoon Victoriaans ingenieur. Meer recentelijk zullen fans van straatkunst het als de geboorteplaats van Banksy herkennen, de anonieme graffiti artiest die een goed verkopende legende is geworden.

Omdat de wegen goed onderhouden zijn, is een huurauto de ideale manier om in de stad en zijn omgeving voort te bewegen. Je kan naar ontelbare bezienswaardigheden in de buurt van Bristol.

Deze zeer moderne wereldstad met een veelbewogen verleden en zeer veel bezienswaardigheden maken het tot een perfecte bestemming voor familie-uitjes of een romantisch weekend met z'n tweeën.

Op meer kunstzinnig gebied is de stad van een fijne selectie aan musea en galerijen voorzien, hieronder het Museum en Art Gallery, waar je enkele exposities van wereldklasse kan bekijken en een trip naar het oude Egypte kan maken om tempels, tombes en hiërogliefen te onderzoeken.

Brunel's beroemde schip, de SS Great Britain, is hier ook aangemeerd en opengesteld voor het publiek. Het is een bezienswaardigheid wat een prijs verdiend en was in zijn hoogtijdagen het grootste oceaan lijnschip ter wereld. Het stond onlangs in de top van Grote Bezoekersbezienswaardigheden van de jaarlijkse uitreikingen in Engeland.

De Clifton Suspension-brug is een beeldende structuur en geen enkel bezoek aan de stad is compleet zonder je autohuur mee langs zijn indrukwekkende lengte te nemen. Brunel begon het in 1831 te bouwen en het was pas na zijn dood in 1864 klaar. Het behoudt zijn zeer belangrijke en nog steeds prachtig werkende nalatenschap.

Een auto huren is ideaal om je in de stad voort te bewegen en de beroemde bezienswaardigheden te bezoeken zoals het nabijgelegen Cheddar Gorge en Berkely Castle. Die laatste is een van de topplaatsen in Engeland met de grootste natuurlijke kloof van het land met een paar magnifieke spelonken die vol staan met magische stalactieten.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Bristol Luchthaven
Bristol Airport
Avis Counter
Bristol
BS48 3DY
Telefoon: 0844 544 4667

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: