Autoverhuur Londen Heathrow Luchthaven

Heathrow Airport is een van de drukste vliegvelden ter wereld, en is de grootste toegangspoort naar Groot-Brittannië. Door het boeken van een goedkope huurauto van Budget kunnen bezoekers gemakkelijk in het VK reizen en het land verkennen op hun eigen gemak.

 

Waar kan je ons vinden

Heathrow Luchthaven

Central Heathrow Location
London
TW6 2QA

Tel.: 03445444600

Openingstijden

zondag:
05:00 - 23:59 Uur
maandag:
05:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
05:00 - 23:59 Uur
woensdag:
05:00 - 23:59 Uur
donderdag:
05:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
05:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
05:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Heathrow Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Londen met Budget

Laat je inspireren door Londen

Londen is de grootste stad van de Europese Unie en in de metropoolregio van Londen wonen ongeveer 14 miljoen mensen.

Er is zoveel te zien en te doen in deze gigantische stad dat het met een huurauto veel gemakkelijker wordt om rond te reizen.

Londen heeft zoveel schitterende attracties, historische en culturele bezienswaardigheden dat het moeilijk is om te bepalen welke je tijdens je reis wilt bezoeken.

Enkele van de populairste attracties liggen in Centraal Londen. Veel bezoekers van de hoofdstad bezichtigen historische gebouwen zoals de Houses of Parliament, London Dungeons, St. Paul's Cathedral, de Tower of London en Buckingham Palace.

De meer modernere bezienswaardigheden van de stad zijn bijvoorbeeld de O2 Arena, het Greenwich Observatory, en enkele van de indrukwekkende Olympische spelen 2012 locaties. Voor het beste uitzicht over de stad, overdag of 's avonds, is een ritje in het Londen Eye de uitgekozen plek.

Hoewel de hoofdstad zelf een geweldige toeristische trekpleister is, is een reis naar het VK niet compleet zonder enkele andere geweldige plaatsen te bezoeken die zich op korte afstand van het vliegveld bevinden.

Engeland en Wales zijn beroemd om hun prachtige landschappen en idyllische dorpjes. Op slechts twee uur rijden ligt de prachtige Wye Valley, een plek met een adembenemend mooie natuur en een aantal schilderachtige dorpjes.

Er zijn vele andere landelijke gebieden die kunnen worden bezocht met een korte rit vanaf Londen, dus iedereen die in het gebied verblijft kan volledig genieten van de voordelen van een huurauto.

Maak voor de verandering eens een dagtochtje buiten de stad. Een ander schitterend natuurgebied is het New Forest, dat op minder dan twee uur rijden van de hoofdstad ligt, vlak naast enkele schitterende kustgebieden.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Heathrow Luchthaven
London Heathrow Airport
Northrop Road
London
TW6 2QA
Telefoon: 44 844 544 4600

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: