Autoverhuur Belfast Luchthaven

Mis niets tijdens je reis in Noord-Ierland en huur een Budget huurauto. Door het formulier in te vullen op deze pagina huur je makkelijk en snel je auto, deze zal klaarstaan op de luchthaven wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Belfast Luchthaven

George Best Belfast City Airport
Belfast
BT3 9JH

Tel.: 44-2890-451-111

Openingstijden

zondag:
07:00 - 21:30 Uur
maandag:
07:00 - 21:30 Uur
dinsdag:
07:00 - 21:30 Uur
woensdag:
07:00 - 21:30 Uur
donderdag:
07:00 - 21:30 Uur
vrijdag:
07:00 - 21:30 Uur
zaterdag:
07:00 - 21:30 Uur

Budget Autoverhuur in Belfast Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Belfast met Budget

Muziek, poëzie en een bruisend nachtleven

Belfast heeft niet alleen een bruisend nachtleven en muziekscene, je kan er ook erg veel verschillende culturele instellingen, musea en elegante Gregoriaanse gebouwen vinden.

Zonder het moeilijke verleden te vergeten, heeft de stad zichzelf succesvol opnieuw op de kaart gezet als een uitstekende bestemming voor toeristen en een stad van wereldklasse, terwijl de prijs/kwaliteit verhouding en de eenvoud hetzelfde zijn gebleven.

Met een huurauto van Budget ligt deze spannende stad en haar omgeving aan je voeten; ga er dus met je gehuurde auto op uit om het dramatische Noord-Ierse landschap en de meest betoverende stad te verkennen.

De Gaelische cultuur van Noord-Ierland is springlevend op de Culturlann MacAdam O Fiaich, een buurtcentrum met kunst en uitvoeringen van kunstenaars, concerten, muzieksessies en poëzielezingen in de traditionele Ierse taal. Hier kan je van de ware oorsprong van de céilí genieten, waar ballades, poëzie en dans samenkomen; er zijn ook geweldige workshops voor kinderen.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is onder andere St George's Market, de oudste, volledig operationele markt in Ierland, met talloze kraampjes die verse, lokale gerechten verkopen, evenals antiek en kleding.

St Anne's Cathedral is een prachtig gebouw met een imposante marmeren interieur heeft ook een fantastisch mozaïek, De Schepping, waarin honderdduizenden stukjes gekleurd glas samen een opvallend kunstwerk maken.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Belfast Luchthaven
George Best Airport
Aankomsthal
BT3 9JH
Belfast
Telefoon: +44 2890 451 111

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: