Autoverhuur Pisa Luchthaven

Heb je een reis geboekt naar het schitterende Pisa en wens je gebruik te maken van een huurauto? Dan vind je bij Budget zeker een passend voertuig voor je verblijf in Pisa. Je hoeft hiervoor slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Pisa Luchthaven

Pisa Galileo Galilei Airport
Pisa
56121

Tel.: +39 050 42028

Openingstijden

zondag:
08:00 - 23:00 Uur
maandag:
08:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
08:00 - 23:00 Uur
woensdag:
08:00 - 23:00 Uur
donderdag:
08:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
08:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
08:00 - 23:00 Uur

Budget Autoverhuur in Pisa Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Pisa met Budget

Ontdek Pisa met Budget

Eén van de bekendste locaties van Pisa is natuurlijk het Piazza dei Miracoli; het Plein van de Wonderen. Dit plein staat bekend als hét belangrijkste centrum van de middeleeuwse kunst. Met een Budget huurauto kan je alle bezienswaardigheden makkelijk en zonder zorgen zien.

Wat te doen in Pisa

Op de Piazza dei Miracoli schitteren vier prachtige religieuze gebouwen; de Duomo Santa Maria Assunta, het Camposanto, de Baptisterium en de Toren van Pisa.

In het midden van dit plein vind je  de Duomo Santa Maria Assunta, ofwel de dom van Pisa. De dom vormt het hart van het Plein van Wonderen. Momenteel is dit gebouw opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Het Camposanto ligt aan de noordelijke hoek van het Piazza. Dit gebouw dateert uit de 13e eeuw en is over een oude begraafplaats heen gebouwd. Het klooster bevat ruim 80 oude Romeinse beelden en sarcofagen. Het Camposanto wordt vaak gezien als mooiste begraafplaats ter wereld.

In het westelijke gedeelte van het plein vind je het Baptisterium, of Battistero. Het is de grootste doopkapel van Italië. In de kapel vind je schitterende scènes op de preekstoel. Het interieur van de kapel is overweldigend, maar vrijwel zonder decoratie. 

Het bekendste gebouw van het plein, en van de stad, is natuurlijk de Toren van Pisa. Deze klokkentoren hoort bij de Duomo en is ruim 55 meter hoog. Dit wereldberoemde bouwwerk trekt jaarlijks miljoenen toeristen door de helling van het gebouw. De scheve Toren van Pisa wordt vaak gefotografeerd door de vele toeristen die vervolgens een pose aannemen waardoor het lijkt dat ze tegen de toren leunen.

Buiten dit wereldbekende plein zijne er enkele andere parels te vinden in Pisa. Het Piazza dei Cavalieri of ‘Plein van de Ridders’ waar je de Palazzo della Carovana kan bewonderen. Momenteel vind je hier onder andere de St Rocco kerk en een standbeeld van Cosimo I de’ Medici, de oude groothertog van de Toscane regio.

Daarnaast vind je ook een aantal geweldige musea in Pisa. Zo is er het Museo Nazionale di San Matteo.  Dit museum heeft een aantal schitterende beeldhouwwerken en schilderijen uit de 12e tot 15e eeuw.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Indien je alle bezienswaardigheden in de stad hebt gezien en wilt ontsnappen aan de vele toeristen, dan is het reserveren van een huurauto een must.

Zo rij je in een kwartier van Pisa naar de kustplaats Livorno, vanwaar je kan genieten van heerlijke verse visgerechten. 

Of rijdt in oostelijke richting, door schitterende pittoreske dorpjes, naar het schitterende Florence. En in minder dan twee uur rijden ben je in Bologna of Modena; twee mooie steden in het hart van Italië. 

Het vliegveld Pisa Galileo Galilei, ook wel het Galilei International Airport genoemd, ligt op ongeveer twee kilometer ten zuiden van de stad. Maak het uzelf gemakkelijk en boek een huurauto voor je verblijf in Pisa. Hierdoor kan je van de luchthaven naar de stad en de rest van de prachtige omgeving verkennen.

Budget Autoverhuur vind je op de Galileo Galilei Airport. Hier kan je een gereserveerde huurauto ophalen en terug brengen.

Budget Autoverhuur Pisa

Pisa Galileo Galilei Airport 
56121 Pisa
Telefoon: +3905042028

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: