Autoverhuur Bergamo Luchthaven

Je kan snel en eenvoudig een goedkope huurauto huren op Bergamo Luchthaven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van je goedkope auto moet je alleen maar te klikken op het formulier aan de linkerkant van deze pagina en het in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Bergamo Luchthaven

P3 C/O Aeroporto Orio Al Serio
Orio Al Serio (Bg)
24050

Tel.: 0039035330699

Openingstijden

zondag:
08:00 - 23:00 Uur
maandag:
08:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
08:00 - 23:00 Uur
woensdag:
08:00 - 23:00 Uur
donderdag:
08:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
08:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
08:00 - 23:00 Uur

Budget Autoverhuur in Bergamo Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Bergamo met Budget

Ontdek Bergamo

De stad ligt in de regio Lombardije in het noorden van Italië, tussen Milaan en de prachtige Italiaanse meren. De lokale luchthaven bedient deze aantrekkelijke en mooie stad, met de kronkelende middeleeuwse straatjes en op slechts 5km afstand van de stad zelf. Een gehuurde auto biedt een gemakkelijke en slimme manier om deze heuvelregio te verkennen, samen met alle fantastische bestemmingen die op rijafstand liggen. Deze bestemming die uit twee verschillende gebieden bestaat, de Cittá Bassa (voorstad) en Cittá Alta (binnenstad), is een verleidelijke bestemming op zichzelf en ligt aan de voet van de Alpen.

De stad Cittá Alta is een historische en mooie omgeving, omringd door 17e eeuwse muren en een schat aan historische bezienswaardigheden en prachtige straten. Zelfs als je een goedkope huurauto hebt, is het de moeite waard te parkeren om met de San Vigilio te gaan, zodat je deze aantrekkelijke middeleeuwse wijk kan bezoeken. Je tour begint op het stadsplein. De Piazza Vecchia staat vol met cafe's en een duizelingwekkende hoeveelheid palazzi en kerken, evenals prachtige huizen die alleen voor de allerrijksten zijn. Je wordt hier omringd door cultuur en geschiedenis, van het majestueuze Palazzo della Ragione tot de 12e eeuwse kerk Basilica di Santa Maria Maggiore en de prachtige Campanone o Torre Civica of klokkentoren, waar je de klokken kan horen luiden.

De voorstad is zeker een bezoek waard en je komt er snel en gemakkelijk met een Budget huurauto vanaf Bergamo Luchthaven. De beroemdste bezienswaardigheid van de Cittá Bassa is de Galleria dell'Accademia Carrara, een fantastische kunstgalerij met prachtige meesterwerken van Bellini, Tiepolo, Boticelli en Raphael.

Bij een bezoek aan deze regio is een rit naar de Italiaanse meren zeker een bezoekje waard. Het Gardameer ligt op ongeveer 75 km, een simpele dagtocht,  en als je er de tijd voor hebt is het de moeite waard om er te overnachten. Dit is de rijkste regio van Italië, dus zorg ervoor dat je voldoende geld meeneemt om te genieten van de uitstekende keuken, wijn en hotels die dit exclusieve, maar prachtige landschap te bieden heeft.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Bergamo Luchthaven
Orio Al Serio Luchthaven
Bergamo
Telefoon: +39 035 330699

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: