Autoverhuur Napels Luchthaven

Kies autoverhuur van Budget om te genieten van de bezienswaardigheden van het mooie Napels met een ongeëvenaard gemak en onafhankelijkheid. Je kan razendsnel een offerte krijgen van Budget door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te gebruiken. Dit laat je de data kiezen die je nodig hebt voor je huurauto. Je kan ook het precieze model, de grootte en andere wensen opgeven, daarnaast kan je de beschikbaarheid van je huurauto zien.

 

Waar kan je ons vinden

Napels Luchthaven

Naples Capodichino Airport
Naples
80144

Tel.: 390817805790

Openingstijden

zondag:
07:30 - 23:30 Uur
maandag:
07:30 - 23:30 Uur
dinsdag:
07:30 - 23:30 Uur
woensdag:
07:30 - 23:30 Uur
donderdag:
07:30 - 23:30 Uur
vrijdag:
07:30 - 23:30 Uur
zaterdag:
07:30 - 23:30 Uur

Budget Autoverhuur in Napels Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Napels met Budget

Ontdek Napels met Budget

Napoli, of Napels, is een verborgen juweel op het Italiaanse schiereiland. Het heeft al de hoge cultuur en stijl die men verwacht in een grote Italiaanse stad, samen met een eet- en drinkcultuur die ongeëvenaard is. Dit is de stad om te bezoeken als je echte authentieke en iconische Italiaanse gerechten wilt proeven, zoals Napolitaanse pizza's, een van de prijswinnende gerechten van Italië. Door je Budget huurauto kan je met gemak de beste restaurants en eetgelegenheden in de stad vinden en bereiken, zodat je echt van Italië kan proeven zonder omwegen.

Simpel gezegd, als je denkt dat je Italiaans eten kent, zal de stad je smaakpapillen openen voor een geheel nieuwe dimensie van genieten.

Er valt nog veel meer te bieden naast culinaire verwennerij. Er zijn een aantal bijzondere culturele gewoontes, bijvoorbeeld de manier waarop de doden behandeld worden in Napels. Er is in feite een cultus van de dood die nog steeds enigszins gangbare praktijk is als onderdeel van de algemene cultuur. Botten en vooral schedels van onbekende doden worden bewaard in ondergrondse crypten en de bewoners 'adopteren' vaak een schedel en tonen respect door verschillende geschenken naar de rustplaats te brengen. In ruil worden de geesten van de onbekende doden verondersteld bescherming aan te bieden aan hun weldoeners. Je kan de ondergrondse sites gemakkelijk zelf bezoeken en getuige zijn van deze praktijk.

De stad is een populaire plek voor kunst, zoals vele van de grote steden van Italië. Er zijn veel tentoonstellingen te zien, zowel in particuliere als publieke gallerijen. Een van de opmerkelijkste om te bezoeken is de Pio Monte della Misericordia, waar je een van de meest bekende werken van de kunstenaar Caravaggio vind. Dit toont de geseling van Christus, geschilderd in verbazingwekkend levensechte vorm. 

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Geschiedenisfans weten al dat Napels een van de dichtstbijzijnde nederzettingen is bij de eeuwenoude ruïnes van Pompeii, de Romeinse stad die door de beroemde berg Vesuvius verwoest werd.

Veel mensen zullen deze gebeurtenis herkennen uit de geschiedenislessen op school, dus het is zeker de moeite waard om deze plek te bezoeken om kennis te verbinden met levensechte realiteit.

De berg geldt natuurlijk nog steeds als een grimmige herinnering aan de gewelddadige gebeurtenissen van het verleden. Veel van de straten en de indeling van Pompeii zijn verrassend goed bewaard gebleven en werden zorgvuldig afgegraven, waardoor dit een van de grootste verzamelingen van onaangetaste Romeinse gebouwen is buiten plaatsen zoals Rome.

Een auto huren maakt het gemakkelijk om deze en andere historische sites in de omgeving te bereiken.

Het enige wat je moet doen, is het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen. Er is een grote keuze van verschillende huurauto's van hoge kwaliteit beschikbaar op het verhuurkantoor in de stad. Voor betrouwbare en stressvrij huren van een huurauto kies je ons.

Budget Autoverhuur Napels
Capodichino Airport
80144 Napels 
Telefoon: +39 0817 8961 242

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: