Autoverhuur Rome Luchthaven

Boek een huurauto om diverse attracties in deze geweldige oude stad te bezoeken. Ongeacht je wensen, Budget heeft een huurauto die bij je past. Klik simpelweg op het formulier aan de linkerkant van deze pagina en je auto zal klaarstaan aan de luchthaven.

 

Waar kan je ons vinden

Rome Luchthaven

Roma Fiumicino Airport
Roma
00050

Tel.: +390665011531

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:59 Uur
maandag:
07:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:59 Uur
woensdag:
07:00 - 23:59 Uur
donderdag:
07:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Rome Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Rome met Budget

Ontdek Rome met Budget

Schrap Rome voorgoed van je bucketlist en reserveer nu een Budget huurauto alle hoeken van de stad te kunnen verkennen tijdens je reis. Geniet van gelato in de zon, proef overheerlijke pizza's en pasta's op de gezellige piazza's en wandel door de straten van het UNESCO wereldergoed stadcentrum. 

Wat te doen in Rome

Geen bezoek aan de stad zou compleet zijn zonder een aantal van deze wereldberoemde monumenten in het centrum te bezichtigen. Begin bijvoorbeeld bij het Colosseum, ga vervolgens naar de Sixtijnse Kapel en eindig door het Forum en Pantheon te bezoeken.

Maar vergeet ook zeker niet de minder bekende historische plaatsen te bezoeken, zoals de markt van Trajan en de Villa Borghese. Of de gemeentelijke rozentuin, die alleen in mei en juni te bezichtigen is. Deze tuin heeft meer dan 1.000 verschillende variëteiten rozen van over de hele wereld.

Rome staat vol met kunst van wereldklasse. Met  Budget autoverhuur kan je alle beroemde plekken eenvoudig bezoeken. Stop bijvoorbeeld bij één van de sprekende standbeelden. Of zoek verkoeling bij de Trevi fontein en gooi een muntje in het water voor levenslang geluk.

Loop zeker ook eens over de Ponte Sant'Angelo. Deze brug werd voltooid in 135 na Christus en is nog steeds één van de mooiste voorbeelden van oude Romeinse architectuur. De engelen die de brug versieren zijn pas in 1688 toegevoegd door de wereldberoemde beeldhouwer Bernini.

Ontdek de smaken van de stad door een aantal restaurants en eetgelegenheden uit te proberen. De keuken in Rome is zo divers, dat je verse zeevruchten zult vinden en oude tradities zoals artisjokken maar ook moderne gerechten zoals Crescione salade. Pizza en pastagerechten zijn natuurlijk ook een belangrijk bestanddeel van de keuken in Rome en ontbreken vrijwel op geen enkel menu. Er is daarnaast een grote verscheidenheid aan vlees, vis, groente en fruit te vinden in de restaurants en cafés door de hele stad; zo is er voor ieder wat wils.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Spring in je huurauto en bekijk Caravaggio's schilderijen met bijzondere licht-donker contrasten in de San Luigi dei Francesi kerk.

Of bezoek de eerste Christelijke kerk San Giovanni in Laterno, aan het eind van de Via Merulana. De Basilica di San Clemente is ook een prachtige bezienswaardigheid en is een uitstekende optie om te bezoeken aangezien er drie kerken op één locatie te vinden zijn.

De musea in en buiten de stad nemen je mee voor een reis door de tijd. bezoek het bijvoorbeeld het landelijke museum, aan de Via Enrico De Nicola. Deze bestaat uit meerdere gebouwen die een collectie bevat met stukken uit de 5e eeuw voor Christus.

Met een Buget huurauto kan je alle hoeken van de stad zien. Met het formulier aan de linkerkant van deze pagina kan je in enkele seconden een auto reserveren. Budget autoverhuur is gunstig gelegen op Rome Airport, waardoor het eenvoudig is om na je aankomst de gereserveerde huurauto op te halen.

Budget Autoverhuur Rome Luchthaven
Rome Fiumicino Airport
00050 Rome
Telefoon: +39 066 501 1531

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: