Autoverhuur Milaan Linate Luchthaven

Als je wil genieten van alles wat Milaan te bieden heeft, ben je bij Budget aan het juiste adres! Met je huurauto kan je van het Sforzesco Kunst Museum naar de modebuurt en met een volgeladen auto kan je dan even uitblazen aan het Como meer. Vul snel het formulier in op deze pagina en je kan beginnen aan een nieuw avontuur.

 

Waar kan je ons vinden

Milaan Linate Luchthaven

Milan Linate Airport
Milan
20090

Tel.: 3902715123

Openingstijden

zondag:
07:30 - 23:59 Uur
maandag:
07:30 - 23:59 Uur
dinsdag:
07:30 - 23:59 Uur
woensdag:
07:30 - 23:59 Uur
donderdag:
07:30 - 23:59 Uur
vrijdag:
07:30 - 23:59 Uur
zaterdag:
07:30 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Milaan Linate Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Milaan met Budget

Mode, Kunst en een overheelijke keuken

Milaan is wereldberoemd voor haar modehuizen en stijlvol geklede inwoners, daarnaast is het ook een indrukwekkende culturele stad. 

Met haar vele galerijen, musea en kathedralen is dit een plek van pure esthetiek. In de Santa Maria delle Grazie kan je Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci bewonderen, Michelanchelo's Pieta Rondanini kan je dan weer vinden in Museum van Historische Kunst dat gevestigd is in het imposante Sforzesco Kasteel.

De Duomo di Milano is ook een bezoekje waard. Deze gotische kathedraal is te vinden op de Milanese Piazza en heeft zo'n 3400 standbeelden.

Rij met je wagen naar het Mode Kwartier om de prachtige etalages van Prada, Dolce and Gabbana en Gucci te zien. Of ga naar de Buenos Aires Avenue, Europa's grootste winkelstraat, om je auto vol te laden met de beste koopjes.

Rust lekker uit op een terrasje op een van de vele piazza's en geniet van een heerlijk bord Parma ham met een glas wijn. Of rij zelf eens naar Parma het is niet ver van Milaan en je kan er naast Parmaham ook overheerlijke Parmezaan kaas vinden.

Voor een meer avontuurlijke uitstap kan je makkelijk naar het Como meer, daar kan je zeilen, windsurfen en prachtige wandelingen maken in het omliggende natuurgebied.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Milaan Linate Luchthaven
Milano Linate Aeroporto
Milano
20090
Telefoon: 3902715123

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: