Autoverhuur Glasgow Luchthaven

De beste manier om rond te trekken en de bezienswaardigheden van de stad en het omringende landschap te zien is via de goedkope autoverhuur van Budget. Het boeken van een huurauto op Glasgow Airport is eenvoudig en snel met ons online boekingsformulier. Je hoeft alleen de gegevens op het formulier links van de pagina in te vullen en in slechts enkele minuten heb je een voertuig geboekt, deze staat bij aankomst voor je klaar.

 

Waar kan je ons vinden

Glasgow Luchthaven

St Andrews Drive
Glasgow
PA3 2ST

Tel.: 03445444604

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:30 Uur
maandag:
07:00 - 23:30 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:30 Uur
woensdag:
07:00 - 23:30 Uur
donderdag:
07:00 - 23:30 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:30 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:30 Uur

Budget Autoverhuur in Glasgow Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Glasgow met Budget

Ontdek Glasgow

De heerlijke mix van geschiedenis en moderne cultuur maakt van Glasgow een werkelijk unieke en interessante plaats om in te wonen en te bezoeken.

In de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw was Glasgow een van de rijkste steden in het Britse Rijk en vele indrukwekkende gebouwen dateren nog uit die tijd. Tegenwoordig staat de stad bekend om haar vele culturele activiteiten en heeft zij talloze titels gekregen, waaronder de Culturele Hoofdstad van 1990, de Sporthoofdstad van 2003, de Stad van Architectuur en Design van 1999, en in 2008 kreeg de stad de titel UNESCO Muziekstad.

Vandaag de dag is Glasgow een van de drukst bezochte steden van Europa en mensen komen uit de hele wereld om de cultuur, winkels, bezienswaardigheden en het omliggende landschap te ervaren.

Een van de voordelen van het huren van een huurauto op het vliegveld is dat je het vele natuurschoon in het omringende landschap gemakkelijk kan bekijken.

Je kan ook enkele prachtige en interessante stadjes en dorpjes bezoeken waar Schotland zo bekend om is. Iedereen die het Schotse platteland wil ontdekken kan gebruik maken van een huurauto en een aantal verschillende landelijke regio's bezoeken die zich op een uur of twee rijden van het centrum bevinden.

Een bijzonder populaire bestemming is Loch Lomond, dat zich op slechts 40 minuten rijden van de stad bevindt. Loch Lomond is een spectaculair meer dat aan de voet van Ben Lomond ligt.

Dit is een geweldige plaats om te wandelen in de bergen of rond het meer te lopen. Het is ook mogelijk om tijdens de warme zomermaanden wateractiviteiten op het meer te ondernemen.

Op slechts 45 kilometer rijden bevindt zich de historische stad Stirling, die vaak wordt omschreven als de poort naar de Schotse Highlands. Stirling is niet alleen beroemd om haar geschiedenis maar ook om haar schitterende landschap. Dit wordt duidelijk met een tochtje rond het indrukwekkende kasteel misschien herken je het gebouw en haar omgeving uit de Mel Gibson film Braveheart. 

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Glasgow Luchthaven
Glasgow International Airport
Domestic Arrivals Hall
Glasgow PA3 2ST
Telefoon: 44 844 544 5604

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: