Autoverhuur Belfast International Luchthaven

Huur een auto op Belfast International Airport om te zorgen dat je niets mist tijdens je reis naar Noord-Ierland. Bij Budget vind je een ruim aanbod aan goedkoop autoverhuur. Met een uitgebreid assortiment is er altijd wel een passend voertuig voor je te vinden. Het reserveren en boeken van een huurauto is heel eenvoudig. Je dient slechts het formulier op deze pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Belfast International

Belfast International Airport Aldergrove
Belfast
BT29 4ZY

Tel.: 44-2894-423-332

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:45 Uur
maandag:
07:00 - 23:45 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:45 Uur
woensdag:
07:00 - 23:45 Uur
donderdag:
07:00 - 23:45 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:45 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:45 Uur

Budget Autoverhuur in Belfast International

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Belfast met Budget

Laat je inspireren door Belfast

Belfast heeft niet alleen een bruisend nachtleven en muziekscene, je kan er ook erg veel verschillende culturele instellingen, musea en elegante Georgiaanse gebouwen vinden.

Zonder het moeilijke verleden te vergeten, heeft de stad zichzelf succesvol opnieuw op de kaart gezet als een uitstekende bestemming voor toeristen en een stad van wereldklasse, terwijl de prijs/kwaliteit verhouding en de eenvoud hetzelfde zijn gebleven.

Met een huurauto van Budget ligt deze spannende stad en haar omgeving aan je voeten; ga er dus met je gehuurde auto op uit om het dramatische Noord-Ierse landschap en de meest betoverende stad te verkennen.

De Gaelische cultuur van Noord-Ierland is springlevend op de Culturlann MacAdam O Fiaich, een buurtcentrum met kunst en uitvoeringen van kunstenaars, concerten, muzieksessies en poëzielezingen in de traditionele Ierse taal. Hier kan je van de ware oorsprong van de céilí genieten, waar ballades, poëzie en dans samenkomen; er zijn ook geweldige workshops voor kinderen.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is onder andere St George's Market, de oudste, volledig operationele markt in Ierland, met talloze kraampjes die verse, lokale gerechten verkopen, evenals antiek en kleding.

St Anne's Cathedral is een prachtig gebouw met een imposante marmeren interieur heeft ook een fantastische mozaïek, De Schepping, waarin honderdduizenden stukjes gekleurd glas samen een opvallend kunstwerk maken.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Belfast International luchthaven
Belfast International
Aankomsthal luchthaven
Belfast
BT29 4AB
Telefoon: +44 2894 423 332

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: