Autoverhuur Cork Luchthaven

Ontdek alle schatten van Cork en huur een Budget auto. Bestel je voertuig door het formulier op de linkerzijde van deze pagina in te vullen of lees verder indien je te weten wil komen wat de voordelen zijn van rondrijden met een huurauto in Cork.

 

Waar kan je ons vinden

Cork Luchthaven

Cork Airport
Cork

Tel.: 353-214-314000

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:45 Uur
maandag:
07:00 - 23:45 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:45 Uur
woensdag:
07:00 - 23:45 Uur
donderdag:
07:00 - 23:45 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:45 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:45 Uur

Budget Autoverhuur in Cork Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Cork met Budget

Het gebied van golf en whiskey

Er is voor ieder wat wils in deze historische stad. De cultuur van de regio is enorm, met diverse musea om te bezoeken die een scala aan onderwerpen vertonen variërend van het Butter Museum tot de Ballincollig Royal Gunpowder Mills.

Het hebben van een auto is een geweldige manier om overal te komen en de bezienswaardigheden te ontdekken en te genieten van de vrijheid en flexibiliteit van je eigen vervoer.

De schone kunsten spelen een grote rol in de stad, met een aantal galerijen, waaronder de Crawford Municipal Art Gallery en de Lavit Gallery.

Tijdens het grootste deel van het jaar zijn er vele festivals en evenementen, waaronder de St Patrick's Day parade en het Midzomer Festival.

Cork is ook gekend voor zijn oneindig aantal golfbanen in de omgeving, van Doneralle Golf Club tot Harbour Point. Voor iedere speler van elk denkbaar niveau zal er een passende baan te vinden zijn.

Wie een glaasje wil drinken na een hole-in-one te scoren gaat dan best naar de Midleton Distillery. Oorspronkelijk wa het een fabriek dat wol produceerde, wat later is het de thuisbasis van het Jameson Heritage Centre. Deze brouwer van Ierse whisky ligt op ongeveer 24 kilometer ten oosten van de stad.

Je zal naar alle waarschijnlijkheid een behoorlijke hoeveelheid neerslag zien tijdens je verblijf in dit deel van Ierland. Met een huurauto kan je alles zien wat de omgeving te bieden heeft, zonder dat je plannen hierbij letterlijk in het water kunnen vallen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Cork Luchthaven
Cork Luchthaven
Aankomsthal
Cork
Telefoon: 353-214-314000

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: