Autoverhuur Kaapstad Luchthaven

Een Budget huurauto maakt het verkennen van Kaapstad aangenaam en eenvoudig. Budget autoverhuur zorgt ervoor dat dit deel van Zuid-Afrika bezoeken een toffe trip wordt, evenals een prachtige manier om deze geweldige stad te kunnen zien. Het verkrijgen van een huurauto in Kaapstad Luchthaven is gemakkelijk, snel en handig, je vult het formulier in op de linkerzijde van de pagina en de auto zal klaarstaan an de luchthaven.

 

Waar kan je ons vinden

Kaapstad Luchthaven

Cape Town International Airport
Cape Town

Tel.: 27 21 927 8800

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Kaapstad Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Zuid-Afrika met Budget

Ontdek Zuid-Afrika met Budget

Zuid-Afrika met haar vele culturen, wildparken en wilde dieren is een heerlijke plek om te bezoeken. Vooral als men een wildliefhebber of een verwoed trekker is. Dit betekent niet dat alleen mensen die houden van avontuur en fysieke inspanning het land kunnen bezoeken. Zuid-Afrika heeft vele mooie en betoverende plaatsen voor vakantiegangers waar iedereen van kan genieten. 

Wat te doen in Zuid-Afrika

De Tafelberg met zijn gevarieerde flora en ruige wildernis is een van de grootste natuurlijke attracties. Er zijn verschillende bergpaden die ideaal zijn voor trektochten wanneer men zich laat bijstaan door lokale gidsen. Het uitzicht vanuit de kabelbaan is, op zijn zachtst gezegd, adembenemend.

Autoverhuur is een andere prachtige manier om toegang te krijgen tot deze bergachtige streek. Het nationale park dat de 'Tafelblad'-berg beschermt beslaat bijna 75 procent van het schiereiland.

Vanaf Cape Point kunnen de bezoekers de wandeltocht of het pad nemen naar de City Bowl. Hoewel het nationale park en de Tafelberg grote trekpleisters zijn, zijn zij niet de enige attractie.

De Victoriaanse badchalets van Muizenberg en de geschilderde facades van de Bo-Kaap zullen ook de aandacht van elke bezoeker van de stad weten te vangen. De multi-etnische bevolking met haar verschillende culturen die naadloos in elkaar overgaan is een ander kenmerk van de streek die toeristen altijd weet te raken.

De traditionele 'ubuntu' of echte Afrikaanse gastvrijheid moet men ervaren om werkelijk inzicht te krijgen in de cultuur van de levendige en gastvrije bevolking van Zuid-Afrika. De uitgestrekte wijngaarden zijn door de mens gemaakt, terwijl de zonovergoten stranden natuurlijke wonderen zijn.

Deze mix is een magische ervaring. Voor de liefhebbers van wilde dieren is er de rit naar het Solole Wildreservaat.Dit biedt de gelegenheid om zwarte neushoorns, antilopen en buffels in hun natuurlijke leefgebied te spotten. Hoewel kleiner dan het prachtige Kruger National Park, kan je genieten van het wild dat je tegen komt tijdens deze avontuurlijke reis.

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de natuurlijke wereld: dit gebied is tevens de thuisbasis van pinguïns, die te zien zijn op Boulders Beach. Ze leven in een beschermd gebied dat toegankelijk is vanaf Queens Road of vanaf Bellevue Road. De pinguïns kunnen ook worden bekeken vanaf de promenade bij Foxy Beach.

De Kristenbosch Botanische Tuin, gelegen aan de voet van de Tafelberg, is een andere attractie die zeker niet gemist mag worden.

Omdat de regio zulke uiteenlopende attracties heeft, is het verstandig om een auto te huren, zodat de reis kan worden gemaakt zonder dat je je zorgen moet maken over veiligheid.

Vul het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in voor meer informatie. Het verhuurkantoor kan je vinden op het volgende adres.

Budget Autohuur Kaapstad 
Kaapstad International Airport 
Kaapstad
Telefoon: 27 21 3803140 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: