Autoverhuur Faro Luchthaven

Door een auto te huren op Faro Luchthaven ervaar je op de beste manier alles wat dit schitterende deel van de wereld te bieden heeft. Budget Autoverhuur maakt het reizigers gemakkelijk. Je hoeft alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen en je kan bij aankomst op het vliegveld je huurauto ophalen. Of lees verder en ontdek waarom een huurauto een logische keuze is wanneer je het beste uit jouw verblijf in deze regio wilt halen. Wat je wensen ook zijn, wij hebben een voertuig dat bij je past.

 

Waar kan je ons vinden

Faro Luchthaven

Faro International Airport
Faro
8000 124

Tel.: 351 289 810 120

Openingstijden

zondag:
07:00 - 22:00 Uur
maandag:
07:00 - 22:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 22:00 Uur
woensdag:
07:00 - 22:00 Uur
donderdag:
07:00 - 22:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 22:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 22:00 Uur

Budget Autoverhuur in Faro Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Faro met Budget

Ontdek Faro met Budget

Faro is het belangrijkste beachresort in Portugal en heeft daarom meer de sfeer van een grote stad dan een klein resort. Als een van de echte hoogtepunten van de Algarve werd Faro in de Romeinse tijd belangrijk vanwege haar locatie dichtbij de Ria Formossa. De grote aantrekkingskracht voor mensen die dit deel van Portugal bezoeken is ongetwijfeld het goudkleurige zand en de andere bezienswaardigheden aan de kust, maar de stad heeft veel meer te bieden dan alleen haar prachtige stranden. In de haven bevinden zich enkele van de beste cafés in de stad, vanwaar je de allermooiste jachten kan bewonderen.

Wat te doen in Faro

De oude stad kijkt uit over de haven en hier krijg je een goed beeld van de geschiedenis van de regio. Bezoek de Igreja de Carmo, een 17e-eeuwse kerk waar meer dan 1.000 monniken binnen haar muren begraven liggen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het beter bekend staat als de 'Beenderenkapel'; het gebouw zelf is omringd door tuinen. Deze tuinen zijn versierd met de menselijke botten van monniken die afkomstig zijn uit de begraafplaats naast de kerk.

Er zijn hier overal bezienswaardigheden en hoewel veel mooie gebouwen vernietigd zijn tijdens de grote aardbeving van 1755 is er nog veel overgebleven. De Arco da Vila, die stamt uit de 18e eeuw, is een belangrijke poort naar de oude stad. De kathedraal van de stad, die uit dezelfde tijd stamt, is een voorbeeld van eenvoudige en ingehouden architectuur.

Faro heeft niet heel veel musea, maar de musea die er zijn een bezoek meer dan waard. Van het Archeologisch Museum tot het Maritiem Museum en het bejubelde Regionaal Museum van de Algarve, is er is genoeg te zien en te doen terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van deze belangrijke stad.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Met een goedkope autoverhuur verken je eenvoudig dit deel van Portugal, omdat er zoveel te ontdekken is in Zuid Portugal kan je met een huurauto veel meer bekijken.

Op korte afstand van de stad bevindt zich het pittoreske dorp Alte, dat doet denken aan een plek uit vervlogen tijden. Met haar met keien geplaveide straten en dorpse sfeer is dit een stukje Portugal dat nog niet vercommercialiseerd is.

In de stad Lagos zijn meer onbedorven stranden te vinden waar je kan ontspannen en van de zon kan genieten. Bezoek met je goedkope huurauto de bergketen Serra de Monchique, waar je kan  genieten van een van de mooiste wandelpaden van heel Europa.

Als je zin hebt om een wat langere autorit te maken, kan je  Lissabon bezoeken, de hoofdstad van het land. Er bestaat geen twijfel over dat deze regio, met haar hete zomers, kustlandschap en talloze bezienswaardigheden aan de kust, een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen.

Bevaar de Ria Formossa voor een uniek uitzicht op de stad of ontspan jezelf lekker en laat het rustige levenstempo je spanningen en stress doen verdwijnen. Met een huurauto kan je in je eigen tempo je uitstapjes maken en kan je gaan en staan waar en wanneer je maar wil.

Een huurauto van Budget Autoverhuur boek je gemakkelijk, snel en zonder stress. Ons groot assortiment bestaat geheel uit veilige, betrouwbare, moderne en comfortabele auto's. Voor meer informatie of om je auto te resereveren vul je het formulier op deze pagina in. Zo kan je met jouw eigen auto de magie van dit land beleven. Het auto verhuurkantoor is gemakkelijk bereikbaar op het onderstaande adres, zodat je snel en zonder problemen aan je reis kan beginnen.

Budget Autoverhuur in Faro Luchthaven
Faro International Airport  
8001-701 Faro
Telefoon: 351-289-818888

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: