Autoverhuur Johannesburg

Met een huurauto haal je het maximale uit je reis naar Johannesburg en kan je in alle vrijheid en op je eigen tempo Zuid-Afrika verkennen. Door het formulier op deze pagina in te vullen maak je gebruik van onze autoverhuurservice en weet je zeker dat er een huurauto bij aankomst voor je klaarstaat. Johannesburg is een zeer bijzondere stad en met Budget Autoverhuur reis je comfortabel en zonder stress.

Ontdek Johannesburg met Budget

Autoverhuur in Johannesburg

Johannesburg is ongetwijfeld een van de meest spectaculaire en fascinerende bestemmingen op deze planeet. Met een kleurrijk doch roerig verleden verlegt de stad nu haar grenzen en opent zij haar deuren voor mensen over de hele wereld die voor een werkelijk bijzondere ervaring naar de stad komen.  De stad, die door de plaatselijke bevolking 'JoBurg' wordt genoemd, is een van de meest eclectische steden ter wereld. De problemen en moeilijkheden hebben bijgedragen aan het feit dat deze stad een van de meest vooruitstrevende steden ter wereld is. De kleur en pracht van Johannesburg laten op toeristen een blijvende indruk achter.

Wat te doen in Johannesburg

De beroemdste, of juist beruchtste, tijd van de stad is die van de Apartheid. Geen reis naar Zuid-Afrika is compleet zonder een bezoek aan het Apartheidsmuseum om een beeld te krijgen van wat de stad en haar inwoners tijdens deze donkere periode hebben moeten doorstaan.

Van hieruit rij je met een huurauto naar Lilliesleaf Farm, dat ooit in de jaren '60 het geheime hoofdkwartier was van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC). Het museum vertelt via interactieve tentoonstellingen en moderne technologie het ontroerende verhaal van de bevrijdingsstrijd van Zuid-Afrika.

De Telkom Tower stijgt hoog boven de skyline uit. De toren staat in een van de eerste gebieden van de stad waarin de zwarte en blanke bevolking naast elkaar mocht leven. Dit gebied stond bekend als een 'grijs' gebied.

Verspreid over de stad vind je kunstgalerijen en musea, die allemaal een goed beeld geven van de geschiedenis van de regio. Hier kan je werken bekijken van Afrikaanse kunstenaars en van beroemde kunstenaars over de hele wereld.

Daarnaast is het eten in Johannesburg werkelijk uniek. Probeer een mengeling van de Afrikaanse en Europese keuken of proef de meer exotische gerechten zoals de Tunesische curry. Als je van koffie houdt moet je de in Ethiopische koffie gemarineerde biefstuk zeker eens proberen.

Johannesburg is een prachtige stad die een wedergeboorte doormaakt en tegelijkertijd nooit haar verleden vergeet. Met haar warme klimaat gaat in Johannesburg geschiedenis hand in hand met regionale innovatie en noemt de plaatselijke bevolking met trots deze stad hun thuis. Met Budget Autoverhuur kan je de stad verkennen en een goed beeld krijgen van de unieke sfeer die er heerst.

Een huurauto in Johannesburg regelt je gemakkelijk en zonder problemen. Door gebruik te maken van het formulier op deze pagina weet je zeker dat je huurauto bij aankomst voor je klaarstaat en dat de door je gekozen auto beschikbaar is. Om een van de vele geweldige auto's te reserveren die door Budget Autoverhuur worden aangeboden moet je alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen. Zo weet je zeker dat je deze fascinerende stad in je eigen tempo kan verkennen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres, een handige locatie waar je je auto kan ophalen.

Budget Autoverhuur Johannesburg
Burchmores Auction Centre                                                   
18 Eastern Service Road
2090 Johannesburg
Telefoon: +27 11 784 5722

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: