Autoverhuur Fez Luchthaven

Met Budget autoverhuur zorg je ervoor dat je reis soepel verloopt. Het boeken van je huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om je goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of je nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij jou past.

 

Waar kan je ons vinden

Fez Luchthaven

Fez Saiss Airport
Fes

Tel.: 212660174105

Openingstijden

zondag:
07:00 - 22:30 Uur
maandag:
07:00 - 22:30 Uur
dinsdag:
07:00 - 22:30 Uur
woensdag:
07:00 - 22:30 Uur
donderdag:
07:00 - 22:30 Uur
vrijdag:
07:00 - 22:30 Uur
zaterdag:
07:00 - 22:30 Uur

Budget Autoverhuur in Fez Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Fez met Budget

Ontdek Fez

Het oude stadcentrum van Fez, de medina, is door de UNESCO opgenomen op haar Werelderfgoedlijst.

In dit oude centrum vind je nog steeds vele oude ambachten. Eén van de bekendste en grootste ambachten van deze regio is de tapijtindustrie.

Naast het aardewerk is dit één van de best verkopende producten in Fez. De stad wordt vaak omschreven als het Athene van Afrika en het Mecca van het Westen. In Fez vind je veel aantrekkelijke bezienswaardigheden.

Zo vind je bijvoorbeeld de Madrasa Bou Inania. Deze school is de enige madrassa in Fes met een minaret. Deze madrassa is één van de weinige religieuze gebouwen die ook voor niet-religieuze bezoekers geopend is.

De Al-Qarawiyyin Madrasa is de langst geopende madrassa ter wereld. Deze universiteit is ook wel bekend als de University of al-Karaouine en werd opgericht in 859. 

Met een huurauto kan je makkelijk het hele gebied zien. Zo rij je in nog geen uur naar de westelijk gelegen stad Meknes. De rit naar deze stad brengt u langs kleine pittoreske steden door een beeldschone omgeving.

Of rij in oostelijke richting naar het Tazekka National Park. Dit park in de midden Atlas bevat een 1980 meter hoge berg, de Jbel Tazekka. Hier kan je  genieten van de adembenemende natuur.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Fez Luchthaven
Fez Saiss Airport
Fez, Marokko
Telefoon: +2120532 030921

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: