Autoverhuur Marrakech Luchthaven

Wil je een reis boeken naar deze schitterende Marokkaanse stad en ben je op zoek naar goedkope autohuur opties? Dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Bij Budget kan je kiezen uit een ruim assortiment aan huurauto’s waardoor er altijd wel een geschikt voertuig voor je te vinden is. Je kan snel en makkelijk reserveren door het formulier op de linkerkant  van de pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Marrakech Luchthaven

Marrakech Menara Airport
Marrakech

Tel.: 212 5 24 37 0237

Openingstijden

zondag:
07:00 - 22:30 Uur
maandag:
07:00 - 22:30 Uur
dinsdag:
07:00 - 22:30 Uur
woensdag:
07:00 - 22:30 Uur
donderdag:
07:00 - 22:30 Uur
vrijdag:
07:00 - 22:30 Uur
zaterdag:
07:00 - 22:30 Uur

Budget Autoverhuur in Marrakech Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Marrakech met Budget

Laat je inspireren door Marrakech

Met een huurauto kan je het maximale uit je verblijf in Marrakech halen. Bezoek de schitterende moskeeën in de medina en ga op ontdekkingsreis in de vele soeks.

Een bezoek aan Marrakech is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de traditionele Berber markt. In deze soeks, of bazaars, waan je jezelf in een heus shoppers paradijs.

Eén van de grootste bazaars is de soek Semmarine. Hier kan je voornamelijk sandalen, lederen producten en sieraden vinden. De soek Ableuh heeft echter een rijk aanbod aan heerlijk eten.

Zo kan je hier alle soorten olijven die je maar kan bedenken en de heerlijkste gedroogde producten vinden, zoals heerlijke gedroogde vijgen, rozijnen, abrikozen en dadels.

Met een huurauto kan je ook eenvoudig al je aankopen van de soek naar je verblijf brengen.

Je kan ook even ontsnappen aan de drukte en warmte van de medina en een uitstap maken naar de indrukwekkende Ourika vallei. Deze vallei is gelegen in de uitlopers van het Atlasgeberchte waar de tempereraturen heel wat lager zijn dan in de stad. Maak een tocht langs de rivier door een prachtig landschap vol watervallen.

Bezoek de prachtige attracties en bezienswaardigheden in Marrakech in alle comfort met een huurauto van Budget.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Marrakech luchthaven
Menara Airport
Marrakech
Telefoon: 212 5 24 37 0237

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: