Autoverhuur Dubai Luchthaven

Met een huurauto kan je deze mooie stad op eigen initiatief ontdekken. Je kan snel en eenvoudig een huurauto te reserveren bij Budget autoverhuur. Een goedkope huurauto kan eenvoudig worden geregeld. Op deze pagina kan je verdere informatie vinden. Vul het formulier in aan de linkerkant van de pagina om een auto te reserveren. Voor een efficiënte en voordelige auto zit je goed bij Budget autoverhuur.

 

Waar kan je ons vinden

Dubai Luchthaven

Dubai Airport
Dubai
8323

Tel.: +971 800 283 438

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Dubai Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Dubai met Budget

Ontdek Dubai met Budget

De internationale luchthaven is het grootste reiscentrum in het gebied Al Garhoud en ligt op ongeveer 8 km van de stad. Een goede manier om naar de stad te gaan is met een huurauto van Budget autoverhuur. Er zijn in elk van de drie terminalgebouwen afdelingen van Budget autoverhuur. De stad zelf is deel van de Verenigde Arabische Emiraten en is een soevereine staat die is verdeeld in twee delen door een rivier die er doorheen stroomt. Ten zuiden ligt Bur, ten noorden ligt Deira. Dubai is een geweldige stad en met een goedkope huurauto ben je in staat om het hele gebied te ontdenken. 

Wat te doen in Dubai

De Grand Mosque, herbouwd in 1998, is een geweldig oriëntatiepunt en kan je niet missen.

Burj Al Arab, een door de mens gemaakt eiland is nog een fantastisch oriëntatiepunt dat is ontworpen in de vorm van een groot zeil, en biedt elke bezoeker een geweldig zicht over de stad en omstreken.

Aan de overzijde van de Grand Mosque is een museum en er worden geweldige zaken tentoon gesteld over het leven in de woestijn. Het beschikt tevens over voorwerpen als muziekinstrumenten en wapens.

Voor de verandering en wat plezier kan je gaan naar Wild Wadi Waterpark wat over veel waterglijbanen beschikt en een bijna verticale val-attractie genaamd Jumeirah Sceirah.

Voor een interessante historische attractie is Jumeirah een geweldige plaats om te bezoeken, er zijn hier namelijk ook voorwerpen ontdekt die dateren uit de 6de eeuw na Christus.

Het hoogste gebouw ter wereld, het Burj Khalifa, heeft een observatieplatform op de 124e verdieping en de totale hoogte is 828 meter.

Sportevenementen zijn de laatste jaren gegroeid en biedt de bezoekers nu veel mogelijkheden om deel te nemen aan sportwedstrijden of om als toeschouwer te komen. 

In het Midden-Oosten schijnt het hele jaar door de zon. Er is slechts een zeer kleine kans op regen en hoge temperaturen zijn de norm. Met een auto kan je tijdens je verblijf het gebied op je gemak en met de nodige comfort verkennen.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Buiten de stad zijn er een aantal attracties die je kan bezoeken, waaronder World Islands, een unieke groep van kunstmatig aangelegde eilanden in de vorm van de wereldcontinenten.

Met een Budget huurauto kan je de omliggende gebieden bezoeken en geweldige plaatsen ontdekken, waaronder het Atlantis Resort and Hotel.

Net buiten Dubai is een plaats die Hatta heet, die eenvoudig kan worden bereikt met een auto en is gesitueerd in de Hajar Mountains.

Slechts twaalf mijl weg zijn steenbaden, die een bezoek waard zijn. Er is tevens een Heritage Village dat bewaard is gebleven om bezoekers te laten zien hoe het leven was toen hutten van leem en steen in het gebied stonden.

Reserveer een huurauto en laat je reis tot leven komen, Budget Autoverhuur maakt het eenvoudig, betrouwbaar en stressvrij. Vind meer informatie over autoverhuur op Dubai Airport door te klikken op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Met een auto worden al die bekende bezienswaardigheden opeens eenvoudig bereikbaar. Het autoverhuurkantoor is gesitueerd op onderstaand adres.

Budget autoverhuur Dubai
Luchthaven Dubai International Airport
Terminal 1 Aankomstenhal
Dubai
Telefoon: 09714 2245192

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: