Autoverhuur Oranjestad Luchthaven

Reis je naar Oranjestad op het wonderschone eiland Aruba? En wil je tijdens je verblijf gebruik maken van een comfortabele huurauto? Budget heeft een ruim assortiment aan huurauto’s. Hierdoor is er altijd wel een passend voertuig voor je beschikbaar om Aruba beter te leren kennen.

 

Waar kan je ons vinden

Oranjestad Luchthaven

Queen Beatrix Airport
Oranjestad

Tel.: 297-582-8600

Openingstijden

zondag:
07:00 - 20:00 Uur
maandag:
07:00 - 20:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 20:00 Uur
woensdag:
07:00 - 20:00 Uur
donderdag:
07:00 - 20:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 20:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 20:00 Uur

Budget Autoverhuur in Oranjestad Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Oranjestad met Budget

Laat je inspireren door Aruba

De bekendste, en wellicht belangrijkste, winkelstraat van Aruba is de Caya G.F. Betico Croes.

Daarnaast zijn er in Oranjestad ook een aantal winkelcentra. Deze zijn voornamelijk gericht op de vele cruisetoeristen die jaarlijks het eiland bezoeken.

Eén van de bezienswaardigheden op het eiland is de Natural Bridge. Dit was lange tijd de langste natuurlijke brug in de Caraïben. Helaas is deze een aantal jaren geleden ingestort. Er is wel nog een kleinere natuurlijke brug te vinden.

Een andere bezienswaardigheid is de Natural Pool aan de noordkust van het eiland. Hier is er een geïsoleerd stuk oceaan dat door de rotsen is afgeschermd. De Natural Pool is lastig te bereiken. Het is aan te raden om gebruik te maken van een terreinwagen om bij de Natural Pool te komen.

Vanuit de Altovistakapel in het noorden van het eiland heb je een geweldig uitzicht over de ruige zee. Dit kleine kapelletje staat midden in een onbewoond gebied. Vergeet ook zeker niet het jaarlijkse carnaval te vieren op het eiland, om vervolgens heerlijk tot rust te komen op Palm Beach en Eagle Beach.

Zo kan je naar Jamanota, het hoogste punt op het eiland. Een andere optie is een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Arikok, waar je kennis kan maken met het heuvelachtige landschap van Aruba.

Het westelijke gedeelte van het eiland is echter juist relatief vlak. Of rij langs de kust, met je duikuitrusting in de achterbak van je huurauto, om optimaal te kunnen genieten van het koraalrif dat rondom Aruba te vinden is. Ook zal je een aantal scheepswrakken tegenkomen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Oranjestad luchthaven
Queen Beatrix Airport
Oranjestad
Telefoon: +297-582-8600

Andere huurlocaties

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: