Autoverhuur Tel Aviv

Reserveer een huurauto voor je bezoek aan Tel Aviv en doorkruis in alle gemak de stad en de gebieden daarbuiten.

Wij hebben een vestiging met huurauto's midden in het Centrum. Deze is gemakkelijk te bereiken voor het afhalen van een comfortabele en betrouwbare huurauto. Klik op het formulier op de linkerzijde van deze pagina en reserveer snel een auto.

Ontdek Tel Aviv met Budget

Autoverhuur in Tel Aviv

Een bruisende levendige stad die vaak wordt aangeduid als antwoord van Israël op New York, is na Jeruzalem de op een na grootste stad van Israël, en ligt aan de Middellandse Zee, tussen Jeruzalem in het noorden en Haifa in het zuiden. Israël heeft een modern autowegennet en Tel Aviv is een belangrijk knooppunt. Bestuurders die er voor het eerst zijn zal het opvallen dat de bewegwijzering duidelijk is en verschijnt in Engels, Hebreeuws en Arabisch.

Liefhebbers van geschiedenis zullen genieten van het feit dat dit een oude stad is die zich door de eeuwen heen geleidelijk heeft ontwikkeld. De oudste delen bevinden zich in het zuiden, waar de oude havenstad Jaffa is ontstaan​. Hoewel grotendeels opgeslokt door de stad zelf, is charmante oude stad een bezoek waard vanwege zijn oude gebouwen, cafés en markten. De vlooienmarkt in het oude Jaffa is een aanbeveling waard; de beste tijd om deze te bezoeken is een late vrijdagmorgen.

Dit is een plaats van cultuur, waar veel op het gebied van kunst, geschiedenis, dans, theater en architectuur te vinden is.

Maak een uitstap met je Budget huurauto

Als je nog zin hebt in een bezoek aan andere plaatsen, waarom dan niet naar Jeruzalem? Het is gemakkelijk te bereiken met je huurauto. Rij langs Freeway 1 voor ongeveer 60km om deze prachtige stad te bezoeken.

Blijf om naar de Dode Zee te gaan na Jeruzalem in noordelijke richting rijden. Kalya Beach is de dichtstbijzijnde plek om te zwemmen. Wanneer je deze trip doet, moet je even de tijd nemen om te stoppen bij het mooie Ein Gedi natuurreservaat.

Ons kantoor bevindt zich op het onderstaand adres.

Budget Autoverhuur Tel Aviv
Hayarkon Street 99
Dan Tlv Hotel (Ground Floor)
Tel Aviv
Telefoon: 972 3 9350012

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: