Autoverhuur JFK Luchthaven

Huur een auto op JFK Luchthaven zodat je op je gemak New York in al haar glorie kan verkennen. Door het formulier op deze pagina in te vullen reserveer je een huurauto bij Budget Autoverhuur en weet je zeker dat je uitgekozen auto bij aankomst op het vliegveld voor je klaarstaat. Of je kan verder lezen en ontdekken wat je in dit deel van de VS te wachten staat.

 

Waar kan je ons vinden

JFK Luchthaven

Building 305 Federal Circle
New York
11430

Tel.: 718-656-1890

Openingstijden

zondag:
05:30 - 23:30 Uur
maandag:
05:30 - 23:30 Uur
dinsdag:
05:30 - 23:30 Uur
woensdag:
05:30 - 23:30 Uur
donderdag:
05:30 - 23:30 Uur
vrijdag:
05:30 - 23:30 Uur
zaterdag:
05:30 - 23:30 Uur

Budget Autoverhuur in JFK Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek New York met Budget

Laat je inspireren door New York

In Manhattan, de beroemdste van de vijf wijken van New York, wonen miljoenen mensen afkomstig uit alle hoeken van de wereld. New York is een van de meest kosmopolitische steden ter wereld, met invloeden uit de hele wereld. Deze invloeden kan je gemakkelijk verkennen met een goedkope huurauto.

Weten waar je moet beginnen is het lastigst. Ga eerst naar Times Square om de neonlichten en drukke toeristen uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Op het plein kan je straatartiesten allerlei magische kunstjes doen zien.

Wanneer je op Times Square bent, kan je bij de TKTS Discount Booth de trappen beklimmen voor een schitterend uitzicht over de stad, zodat je een idee krijgt van de werkelijke grootte van deze stad, die men vanaf de grond alleen maar kan raden.

Rij met je goedkope huurauto naar de veerboot die je naar het Vrijheidsbeeld brengt om vervolgens de veerboot naar Ellis Island te pakken om het Ellis Island Immigratiemuseum te bezoeken. Dit museum vertelt het verhaal over hoe deze stad de grootmacht is geworden die het vandaag de dag is en over de immigranten die haar hielpen bouwen.

Vergaap je aan het Empire State Building en beklim de top voor een nog mooier uitzicht om vervolgens de geweldige musea verspreid over de stad te verkennen, zoals het National Design Museum of de Neue Galerie.

Manhattan weet je overal waar je gaat te verbazen. Van oud tot nieuw, Manhattan heeft alles en meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Proef de hele wereld zonder dat je de stad hoeft te verlaten, winkel tot vroeg in de ochtend in een stad die nooit slaapt of breng je tijd door in de vele duizenden kunstgalerijen, musea en tentoonstellingen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur JFK Luchthaven
New York JFK Airport
Building 305 Federal Circle
11430 New York
Telefoon: 718-656-1890

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: