Autoverhuur Cagliari Luchthaven

Met Budget autoverhuur zorg je ervoor dat je reis soepel verloopt. Het boeken van je huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om je goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of je nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij jou past.

 

Waar kan je ons vinden

Cagliari Luchthaven

Elmas Airport
Cagliari
09100

Tel.: 0039070240081

Openingstijden

zondag:
07:30 - 23:45 Uur
maandag:
07:30 - 23:45 Uur
dinsdag:
07:30 - 23:45 Uur
woensdag:
07:30 - 23:45 Uur
donderdag:
07:30 - 23:45 Uur
vrijdag:
07:30 - 23:45 Uur
zaterdag:
07:30 - 23:45 Uur

Budget Autoverhuur in Cagliari Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Cagliari met Budget

Ontdek Cagliari

Cagliari is de grootste stad in Sardinië. Het is ook de hoofdstad van dit eiland. Deze stad heeft een eigen vliegveld en een grote haven. Het goedkoop huren van een auto is een ideale manier om Sardinië te ontdekken en om de vele bezienswaardigheden op dit prachtige eiland te bezoeken.

De beroemdste en populairste bezienswaardigheid in deze stad is de oude Castello. De Castello is een imposant fort gelegen boven op een steile rots. Gebruik je gehuurde auto om naar boven rijden waar je kan genieten van een rondleiding en de geweldige uitzichten op het omringende platteland.

Gebruik je goedkope Budget huurauto om het havengebied te ontdekken, hier kan je genieten van de zon. Ook zijn er hier een aantal goede restaurants en terrasjes te vinden waar je rustig kan ontspannen, eten en kijken naar prachtige plezierjachten in de jachthaven.

Zoals je misschien al had verwacht is er hier ook een prachtig Romeins amfitheater te vinden. De akoestiek is er nu nog zo goed dat er hier vaak concerten worden gehouden tijdens de zomer. Een geweldige prestatie voor een gebouw dat bijna tweeduizend jaar oud is.

Ga zeker eens het het strand in Poetto te bezoeken. Dit is een drukbezocht strand en, maar wel, één van de mooiste in het Middellandse Zeegebied. De kust is 7 km lang en de boulevard biedt verschillende activiteiten, winkels, restaurants en cafés. Je kan er makkelijk heen met je huurauto.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Cagliari Luchthaven
Elmas Airport
09100 Cagliari
Telefoon: +39 070 240081

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: