Autoverhuur Edinburgh Luchthaven

Het huren van een auto maakt je aankomst op de luchthaven van Edinburgh zo veel gemakkelijker. Met een voertuig is er veel meer mogelijk tijdens vakantie. Het huren van een auto via Budget Autoverhuur is een zeer toegangkelijk proces. klik op het formulier links op deze pagina en de auto zal voor je klaarstaan.

 

Waar kan je ons vinden

Edinburgh Luchthaven

Car Rental Centre
Edinburgh
EH12 9DN

Tel.: 03445449064

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:00 Uur
maandag:
07:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:00 Uur
woensdag:
07:00 - 23:00 Uur
donderdag:
07:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:00 Uur

Budget Autoverhuur in Edinburgh Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Edinburgh met Budget

Ontdek Edinburgh met Budget

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland, met een geschiedenis die teruggaat tot aan de prehistorie. Er zijn verschillende monumenten die eer doen aan de eeuwenoude geschiedenis van de stad, maar de stad heeft ook een moderne cultuur. Het nachtleven hier is uitstekend en er zijn verschillende kunstlocaties te vinden. De wijken Old Town en New Town zijn beide op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Welk deel van de stad je ook wilt ontdekken, je ontdekt het op je eigen manier door een auto te huren.

Een van de populairste toeristische attracties is Usher Hall, waar klassieke muziekvoorstellingen van wereldklasse worden gegeven. Het gebouw stamt uit 1914 en bevat veel klassieke elementen in de stijl van de Beaux Arts. Deze locatie heeft een rijke geschiedenis en is het middelpunt geweest van belangrijke politieke en religieuze gebeurtenissen. Aangezien het Royal Scottish National Orchestra regelmatig in Usher Hall speelt, is er genoeg kans voor toeristen om een klassieke muziekvoorstelling bij te wonen.

Voor liefhebbers van wetenschap en geschiedenis is het National Museum of Scotland een belangrijke bezienswaardigheid. Een van de populairste bezichtigingen in dit museum is het Monymusk Reliquary, een kunstvoorwerp dat gemaakt is van hout en metaal en dat stamt uit de 8e eeuw.

De schat van St Ninian's Isle is een andere populaire bezichtiging. Deze schat is het bekendste voorbeeld van Schots zilverwerk uit de 8e eeuw. De bouw van het National Museum of Scotland was een langdurig conflict, omdat de architectuur uit geometrische vormen bestaat.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Bezoekers van de stad kunnen vele schitterende autoritjes maken.

Een van de populairste is een autorit naar het wereldberoemde kasteel, met een geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. Sinds die tijd is het kasteel verschillende keren gerenoveerd, en deze structuur heeft een belangrijke rol gespeeld in de Koninklijke geschiedenis van Schotland. Het kasteel heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de militaire geschiedenis van het land. Liefhebbers van geschiedenis komen hier zeker aan hun trekken. 

Je kan ook steeds de Schotse highlands gaan bewonderen, het is slechts een uurtje rijden van de stad. Het ruige landschap en afwisselende weer kan een perfecte gelegenheid zijn om je camera boven te halen en de 'dramatic scenery' vast te leggen. 

Het huren van een auto is gemakkelijk en stressvrij. Voor meer informatie over autoverhuur kan je klikken op het formulier links van deze pagina. Het Budget verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Edinburgh
Edinburgh Airport                                       
Consolidated Car Rental Centre
Edinburgh EH12 9FS
Telefoon: +44 844 544 4605

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: