Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Kaapstad Luchthaven


Autohuur maakt het touren langs de vele attracties van Kaapstad eenvoudig


Budget autoverhuur brengt diensten die een bezoek aan dit deel van Zuid-Afrika tot een genot kunnen maken, evenals een prachtige manier om deze geweldige stad te kunnen zien. Het krijgen van een huurauto in Kaapstad Luchthaven is gemakkelijk, eenvoudig en handig wanneer de diensten van Budget autoverhuur worden gebruikt.

Zuid-Afrika met haar vele culturen, wildparken en wilde dieren is een heerlijke plek om te bezoeken. Vooral als men een wildliefhebber of een verwoed trekker is. Dit betekent niet dat alleen mensen die houden van avontuur en fysieke inspanning het land kunnen bezoeken. Zuid-Afrika heeft vele mooie en betoverende plaatsen voor vakantiegangers waar iedereen van kan genieten.

De Tafelberg met zijn gevarieerde flora en ruige wildernis is een van de grootste natuurlijke attracties. Er zijn verschillende bergpaden die ideaal zijn voor trektochten wanneer men zich laat bijstaan door lokale gidsen. Het uitzicht vanuit de kabelbaan is, op zijn zachtst gezegd, adembenemend. Autoverhuur is een andere prachtige manier om toegang te krijgen tot deze bergachtige streek.

Het nationale park dat de 'Tafelblad'-berg beschermt beslaat bijna 75 procent van het schiereiland en ligt in het hart van de stad. In de oude tribale cultuur van de Khoisan noemden de oorspronkelijke bewoners de berg de 'Berg in de Zee' of 'Hoerikwaggo'. Het nationale park en de overheid in Zuid-Afrika zijn nu bezig met het promoten van een pad naar de top van de berg wat de bezoekers de mogelijkheid geeft daadwerkelijk op de top van de berg te overnachten. Vanaf Cape Point kunnen de bezoekers de wandeltocht of het pad nemen naar de City Bowl.

Hoewel het nationale park en de Tafelberg grote trekpleisters zijn, zijn zij niet de enige attractie.
De Victoriaanse badchalets van Muizenberg en de geschilderde facades van de Bo-Kaap zullen ook de aandacht van elke bezoeker van de stad weten te vangen. De multi-etnische bevolking met haar verschillende culturen die naadloos in elkaar overgaan is een ander kenmerk van de streek die toeristen altijd weet te raken.

De traditionele 'ubuntu' of echte Afrikaanse gastvrijheid moet men ervaren om werkelijk inzicht te krijgen in de cultuur van de levendige en gastvrije bevolking van Zuid-Afrika. De uitgestrekte wijngaarden zijn door de mens gemaakt, terwijl de zonovergoten stranden natuurlijke wonderen zijn. Tezamen biedt deze mix een magische ervaring. Voor de liefhebbers van wilde dieren is er de rit naar het Solole Wildreservaat. Dit biedt de gelegenheid om zwarte neushoorns, antilopen en buffels in hun natuurlijke leefgebied te spotten. Hoewel kleiner dan het prachtige Kruger National Park, kan u genieten van het wild dat u tegen komt tijdens deze avontuurlijke reis.

Autoverhuur in Kaapstad Luchthaven


Onze goedkope autoverhuur geeft iedere bezoeker directe toegang tot de culturele en muzikale scene van de stad. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de natuurlijke wereld: dit gebied is tevens de thuisbasis van pinguïns, die te zien zijn op Boulders Beach. Ze leven in een beschermd gebied dat toegankelijk is vanaf Queens Road of vanaf Bellevue Road. De pinguïns kunnen ook worden bekeken vanaf de promenade bij Foxy Beach.

De Kristenbosch Botanische Tuin, gelegen aan de voet van de Tafelberg, is een andere attractie die zeker niet gemist mag worden. Het doorbrengen van uw vakantie hier en het tot u nemen van de verschillende bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, kan tot een nog mooiere ervaring worden gemaakt wanneer hierbij van onze goedkope autoverhuur diensten gebruik wordt gemaakt. De diverse attracties kunnen bezocht worden in de schoot van luxe, comfort en stijl. Omdat de stad zulke uiteenlopende attracties heeft, is het verstandig om een auto te huren, zodat de reis kan worden gemaakt zonder dat u zich hierbij al te veel zorgen over de veiligheid hoeft te maken.

Autoverhuur boeken met Budget
Het boeken van Budget autoverhuur is de beste manier om te genieten van alles wat deze geweldige plek te bieden heeft. Vul het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in voor meer informatie.

 • Online boeken maakt het gemakkelijk om een huurauto te reserveren vanuit het comfort van uw eigen huis.

 • Het verhuurkantoor wordt hieronder vermeld, zodat een auto direct na het landen op Kaapstad Luchthaven gehuurd kan worden.

  Budget Autohuur Kaapstad Luchthaven
  Kaapstad International Airport
  Kaapstad
  Telefoon: 27 21 3803140

  Andere populaire bestemmingen:

  Marrakech Luchthaven
  Fez Luchthaven
  Johannesburg Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl