Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Dubai Luchthaven


Met een huurauto in Dubai Luchthaven kunt u deze mooie stad op eigen initiatief ontdekken


Het is snel en eenvoudig om uw huurauto te boeken bij Budget autoverhuur. Een goedkope huurauto kan eenvoudig worden geregeld. Op deze pagina kunt u verdere informatie vinden. Vul het formulier in aan deze zijde van de pagina voor meer informatie. Voor een efficiënte, eenvoudige auto zit u goed bij Budget autoverhuur.

Het internationale airport is het grootste reiscentrum in het gebied Al Garhoud en ligt op ongeveer 5 mijl van de stad. Een goede manier om naar de stad te gaan is met een huurauto van Budget autoverhuur. Er zijn in elk van de drie terminalgebouwen afdelingen van Budget autoverhuur. De stad zelf is deel van de Verenigde Arabische Emiraten en is een soevereine staat die is verdeeld in twee delen door een rivier die er doorheen stroomt. Ten zuiden ligt Bur, ten noorden ligt Deira.

Dit is een geweldige stad en met een goedkope huurauto bent u in staat om alles te ontdenken van attracties en bezienswaardigheden. De Grand Mosque, herbouwd in 1998, is een geweldig oriëntatiepunt en kunt u niet missen. Burj Al Arab, een door de mens gemaakt eiland is nog een fantastisch oriëntatiepunt dat is ontworpen in de vorm van een groot zeil, en biedt elke bezoeker een geweldig zicht over de stad en omstreken. Aan de overzijde van de Grand Mosque is een museum en er worden geweldige zaken tentoon gesteld over het leven in de woestijn. Het beschikt tevens over voorwerpen als muziekinstrumenten en wapens.

Voor de verandering en wat plezier kunt u gaan naar Wild Wadi Waterpark wat over veel waterglijbanen beschikt en een bijna verticale val-attractie genaamd Jumeirah Sceirah. Voor een interessante historische attractie is Jumeirah een geweldige plaats om te bezoeken, er zijn hier namelijk ook voorwerpen ontdekt die dateren uit de 6de eeuw na Christus. Het hoogste gebouw ter wereld, het Burj Khalifa, heeft een observatieplatform op de 124e verdieping en de totale hoogte is 828 meter.

Sportevenementen zijn de laatste jaren gegroeid en biedt de bezoekers nu veel mogelijkheden om deel te nemen aan sportwedstrijden of om als toeschouwer te komen. Met Budget autoverhuur kunt u een aantal van deze evenementen bezoeken gedurende uw verblijf. Er zijn veel activiteiten beschikbaar voor bezoekers, ook indoor activiteiten zoals schaatsen, Go karting of Thunder Bowl. Toeschouwers kunnen genieten van het kijken naar een kamelen- of paardenrace op verschillende banen; voor golfers die de stad bezoeken zijn er veel clubs die beschikken over uitdagende banen.

In het Midden-Oosten schijnt het hele jaar door de zon. Er is slechts een zeer kleine kans op regen en hoge temperaturen zijn de norm. Met een auto kunt u tijdens uw verblijf het gebied op uw gemak verkennen.

Autoverhuur Dubai Luchthaven


Buiten de stad zijn er een aantal attracties die u kunt bezoeken, waaronder World Islands, een unieke groep van kunstmatig aangelegde eilanden in de vorm van de wereldcontinenten. Budget autoverhuur stelt u in staat om de omliggende gebieden te bezoeken en geweldige plaatsen te ontdekken, waaronder het Atlantis Resort and Hotel.

Net buiten Dubai is een plaats die Hatta heet, die eenvoudig kan worden bereikt met een auto en is gesitueerd in de Hajar Mountains. Slechts twaalf mijl weg zijn steenbaden, die een bezoek waard zijn. Er is tevens een Heritage Village dat bewaard is gebleven om bezoekers te laten zien hoe het leven was toen hutten van leem en steen in het gebied stonden.

Dubai Airport Budget Autoverhuur
Reserveer een huurauto en laat uw reis tot leven komen, Budget Autoverhuur maakt het eenvoudig, betrouwbaar en stressvrij. Vind meer informatie over autoverhuur op Dubai Airport door te klikken op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Door het formulier in te vullen aan de linkerzijde van deze pagina kunt u een van onze comfortabele en betrouwbare huurvoertuigen reserveren. Met een auto tot uw beschikking, worden al die bekende bezienswaardigheden opeens eenvoudig bereikbaar.

 • Het autoverhuurkantoor is gesitueerd op onderstaand adres, een eenvoudige plaats om uw auto op te halen.

  Budget autoverhuur Dubai Luchthaven
  Dubai International Airport
  Terminal 1 Aankomstenhal
  Terminal 1
  Dubai
  Telefoon: 09714 2245192

  Andere populaire bestemmingen:

  Tel Aviv
  Larnaca Luchthaven
  Antalya Luchthaven
  Izmir Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl