Autoverhuur Birmingham

Gunstig gelegen in het hart van het bruisende Birmingham, zijn wij perfect gelegen om handige en toegankelijke huurauto aan te bieden. Door te klikken op het formulier aan de linkerzijde, kom je alles te weten over de vlotte werking van ons kantoor. Je kan  ook blijven lezen om te ontdekken wat voor moois er te beleven valt en waarom het verstandig is een auto te huren om dit alles te zien. We bieden een scala aan uitstekende auto's om aan je eisen te voldoen.

Birmingham

Autoverhuur in Birmingham

Of je nu op zoek bent naar een sportieve of culturele reis, met een huurauto vanaf de internationale luchthaven kan je de vele musea, galerijen en de grootste winkelstraat van de Birmingham verkennen.

Er gaat niets boven een dagje shoppen en je kan de winkels het beste bereiken met een goedkope auto van Budget autoverhuur. Met een gehuurde auto kan naar iedere gewenste plek rijden wanneer je maar wilt.

Bezoekers die een educatief dagje uit willen, kunnen terecht bij de Ikon Gallery, het beroemde Cadbury museum, of een van de parken en tuinen, zoals de botanische tuinen en de kassen.

Als je een aantal van dit soort attracties op een dag wilt bezoeken, dan adviseren we een goedkope auto te huren en deze bij ons te boeken. Cadbury World ligt op slechts 25 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Een geweldig uitstapje met de auto is een bezoek aan Lickey Hills Country Park. Dit is een van de populairste parken in de stad en heeft een prachtig landschap.

Met je huurauto kan je makkelijk naar een van de golfbanen, in het wild levende dieren en het bezoekerscentrum in het park bezoeken. Hoe ver je ook wilt gaan, je weet zeker dat je een betrouwbare auto hebt, waarmee je moeiteloos naar je bestemming kan rijden.

De stad heeft veel parken en tuinen die ideaal zijn voor natuurliefhebbers. Kings Heath Park heeft een prachtig landschap en ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Als je van dit soort attracties houdt, dan heeft de stad nog vele andere soortgelijke plekken om te verkennen, inclusief Cannon Hill Park, met mooie bossen, sportfaciliteiten en diverse picknickplaatsen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Birmingham
New Street Railway Station Meet & Greet NCP
Car Park, Newhall Street
B3 1SW Birmingham
Telefoon: 0121 236 6800

 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: