Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Kopenhagen Airport


De grandeur van zijn machtige kastelen is een getuigenis van de kracht van deze geweldige stad en het bezoeken van deze kastelen vanuit het comfort van een huurauto van Budget is een uitstekende manier om door de Kopenhagen te toeren.


Kom overal in de Kopenhagen en ervaar alles wat het te bieden heeft door het goedkoop huren van een auto van Budget Cars en deze online te boeken. Het hele proces van de reservering en autohuur kan met gemak worden voltooid.

De historische grachten zijn erg populair bij de toeristen en door de haven heen kun je roeiboten krijgen om te je ontspannen, ofwel in rustige eenzaamheid, of met familie en vrienden. Het pretpark Tivoli is over de hele wereld bekend om zijn vele leuke attracties en het is bereikbaar met een huurauto. Denemarken heeft ook vele ongerepte stranden, met de zonnige Gentofte stranden waar men kan zeilen, kajakken en zwemmen op maar een kort stukje rijden van de stad. De danszalen en kamers die de rijke Koninklijke collectie van Kasteel Rosenborg herbergen, zijn attracties die bezoekers trekken uit de hele wereld.

De haven of zoals het plaatselijk genoemd wordt 'Kobenhavns Havn' is de toonaangevende commerciële haven van Denemarken. Het is ook de drukste van het land en het kasteel Christiansborg en het Amalienborg Paleis zijn beide goed bereikbaar, op slechts een korte rit van het water. De haven heeft vele historische kades zoals de Frihaven- en Nyhavn-kades die zijn aangelegd tijdens de 17e eeuw.

De Dierentuin en Zoölogische Tuinen werden bijna 150 jaar geleden opgericht. De dierentuin, met meer dan 3.000 dieren en meer dan 200 soorten, heeft vele zoölogische gesprek projecten. Olifanten, beren, zebra's, pinguïns, kamelen en zeldzame soorten uit de hele wereld zijn te zien in deze prachtige dierentuin. Het'Danmarks Akvarium' of het Deens Aquarium dateert uit de jaren 1930 en heeft een enorme collectie van mariene en zoetwatervissen, tezamen met reuze schildpadden en haaien.

Hoewel het niet een erg grote stad is, kan het nog steeds een beetje lastig zijn om overal te komen, zeker voor iemand die voor het eerst een bezoek brengt. Goedkoop een autoverhuur regelen zal zorg dragen voor alle trips die in de stad gemaakt kunnen worden. Aangezien het reserveringsproces eenvoudig en gemakkelijk is, kan het gedaan worden vanuit het comfort van uw huis, op onze website.

Autohuur Kopenhagen Airport


De Tivoli Tuinen en het pretpark Tivoli werden geopend in 1843 en ze staan bekend om hun ritten en vermakelijke attracties, waar zowel door vakantiegangers als de lokale bevolking van wordt genoten. De houten achtbaan in het park is gebouwd in 1914, maar verkeert nog steeds in uitstekende staat. De Glazen Zaal en aangelegde tuinen zijn een lust voor het oog en het Chinese theater presenteert shows voor volwassenen en kinderen.

Dit is echter niet alleen een stad van kastelen en kanalen. Het heeft ook het Tycho Brahe Planetarium. Het planetarium, geopend in 1989, ligt aan de zuidkant van Sankt Jorgens So. De structuur van het gebouw zelf is een architectonisch wonder. Het sterk aflopende dak en zijn zuilvormige vorm is een van de makkelijkst te herkennen gebouwen in de wereld. Het planetarium biedt ook regelmatig planetariumshows aan. Een recordaantal van meer dan 4000 sterren wordt dan geprojecteerd op het plafond van de zaal, tot groot ontzag van de bezoekers.

Het Egeskov kasteel met zijn vele grachten en renaissance stijl van Engelse tuinen is iets wat niet al te bekend is, maar dat zeker bezocht moet worden om de geschiedenis van de regio te kunnen begrijpen. Het bereiken van de waterkant kan gemakkelijk gemaakt worden door een huurauto te regelen, want een bezoek aan de havenkroegen kan enige tijd vergen. Door het goedkoop huren van een auto heeft u deze tot uw beschikking en zal deze de reis een stuk aangenamer maken.

Goedkope autoverhuur op Kopenhagen Airport
Het huren bij Budget autoverhuur is een van de goedkoopste en gemakkelijkste taken wanneer men reist in Denemarken. Zodra u uw huurauto heeft geboekt op Kopenhagen Airport, heeft u de vrijheid om dit fascinerende land in uw eigen tempo te ontdekken.

 • De reden waarom Budget autoverhuur zo populair is onder mensen die veel reizen, is het gemak van de online boekingen, die gedaan kunnen worden door het simpelweg invullen van het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Onze auto verhuurkantoor is te vinden op het volgende adres, gunstig gelegen voor bezoekers die net de stad zijn binnengevlogen.

  Budget Autohuur Kopenhagen Airport

  Budget Autoverhuur Kopenhagen Airport

  Kopenhagen International Airport
  Terminal 3 - Aankomsthal
  2770 Kopenhagen
  Telefoon: +45 32 52 39 00

  Andere populaire bestemmingen:

  Billund Luchthaven
  Helsinki Luchthaven
  Bergen Luchthaven
  Oslo Gardermoen Luchthaven
  Evenes Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl