Autoverhuur Helsinki Luchthaven

Met Budget autoverhuur zorg je ervoor dat je reis soepel verloopt. Het boeken van een huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om je goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of je nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij je past.

 

Waar kan je ons vinden

Helsinki Luchthaven

Helsinki-Vantaa Airport
Helsinki
01530

Tel.: +358 10 436 2255

Openingstijden

zondag:
09:00 - 23:59 Uur
maandag:
08:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
08:00 - 23:59 Uur
woensdag:
08:00 - 23:00 Uur
donderdag:
08:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
08:00 - 21:00 Uur
zaterdag:
09:00 - 20:00 Uur

Budget Autoverhuur in Helsinki Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Helsinki met Budget

Ontdek Helsinki

De stad heeft een rijke en interessante geschiedenis, wat duidelijk naar voren komt in de gebouwen, musea en parken die over heel de stad verspreid zijn. Het stadscentrum heeft talrijke toeristische attracties en interessante plaatsen die het bezoeken waard zijn.

Veel mensen komen voor het avontuur van het Finse platteland, wat het hebben van een huurauto zo handig maakt. Op slechts twintig minuten rijden van het centrum bevindt zich een van de spectaculairste en wildste nationale parken van het land: het Nuuksio Nationaal Park. Dit is de perfecte plaats om te ontspannen en een glimp van de wilde dieren in de regio op te vangen.

Porvoo is een interessante historische stad die zich op slechts veertig minuten rijden van de hoofdstad bevindt en is een van de vele voorbeelden van traditionele Finse houten gebouwen.

Hoewel veel mensen Finland beschouwen als een geweldige locatie voor de wintervakantie, zijn er ook genoeg geweldige zomeractiviteiten te ondernemen.

Op slechts korte afstand van het stadscentrum liggen vele stranden, meren en sportlocaties waar mensen kunnen genieten van diverse activiteiten.

Sommigen kiezen ervoor om naar de stad te reizen en vervolgens de meer afgelegen gebieden van Finland per gehuurde auto van Budget te verkennen om daarna de rest van hun vakantie in de hoofdstad door te brengen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Helsinki Luchthaven
Helsinki Vantaa Airport
01530
Helsinki
Telefoon: 358 207 466 610

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: