Autoverhuur Oslo Luchthaven

Indien je naar Oslo vliegt dan is het aan te raden om gebruik te maken van een huurauto bij aankomst. Hierdoor kan je eenvoudig en snel met je huurauto naar het centrum van Oslo. Je moet ook niet te wachten op een trein, bus of taxi. Budget heeft een ruim assortiment aan huurauto’s waardoor er altijd wel een passend voertuig voor jou te vinden is.

 

Waar kan je ons vinden

Oslo Luchthaven

Oslo Gardermoen Lufthavn
Oslo
2061

Tel.: +47 67 25 55 20

Openingstijden

zondag:
08:00 - 23:00 Uur
maandag:
07:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:00 Uur
woensdag:
07:00 - 23:00 Uur
donderdag:
07:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
08:00 - 20:00 Uur

Budget Autoverhuur in Oslo Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Oslo met Budget

Ontdek Oslo met Budget

Oslo is gelegen aan het Oslofjord. Je vindt 40 eilanden binnen de stadsgrenzen van Oslo. Het grootste eiland, de Malmøya, heeft een oppervlakte van een halve vierkante kilometer. Daarnaast zijn er in Oslo ruim 300 meren.

Wat te doen in Oslo

De hoofdstraat in Oslo is vernoemd naar de Koning Karel Johan. Deze straat verbindt het koninklijk paleis met het treinstation.

Aan deze straat vind je ook de Domkirke en het Noorse Parlementsgebouw genaamd de Storting. Daarnaast vind je in deze straat ook vele bekende winkelketens.

Het gemeentehuis, of rådhus, is een prominent gebouw in de stad. Zo wordt hier jaarlijks de Nobelprijs voor de Vrede uitgereikt.

Daarnaast huisvest het niet allen de gemeenteraad maar ook diverse kunststudio’s en kunstgalerijen. Zo vind je in het gemeentehuis bijvoorbeeld werken van Henrik Sørensen en Edvard Munch.

De meeste musea vind je op het schiereiland Bygdøy. Het is aan te raden om gebruik te maken van een huurauto om in Bygdøy te geraken.

Zo vind je hier het Vikingschipmuseum waar het Osebergschip en Gokstadschip tentoongesteld worden. Deze schepen dateren uit de 9e eeuw en zijn gevonden in grafheuvels in Noorwegen.

In de stad vind je ook het Nationaal Kunstmuseum. Hier hangt onder andere ‘De Schreeuw’ van Edvard Munch. Maar ook Picasso, van Gogh, Matisse en Monet staan hier te pronken.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Met de huurauto kan je gemakkelijk met het hele gezin naar het Vigelandpark. Gelegen in het Frognerpark kan je hier vele bronzen en stenen beelden bekijken. Een gezellige picknick met de hele familie is natuurlijk ook een optie.

De infrastructuur rondom Oslo is ideaal voor het plannen van een aantal dagtripjes buiten de stad. Zo rij je in een uur naar het nabijgelegen Frederikstad en Porsgrunn ten zuiden van Oslo. 

Daarnaast kan je ook in noordelijke richting Lillehammer rijden, waar in 1994 de Olympische Winterspelen gehouden werden.

Met een huurauto kan je eenvoudig de schoonheid van Noorwegen en Oslo verkennen. Zo kan je de vele meren bezoeken en tot rust komen in de schitterende natuur die Noorwegen jou te bieden heeft.

Het reserveren van een huurauto maakt het gemakkelijk om van de ene schitterende locatie naar de andere te rijden. Budget Autoverhuur bevindt zich in de terminal van Oslo Gardemoen Airport.  Je  kan hier eenvoudig en snel je gereserveerde huurauto ophalen

Budget Autoverhuur Oslo Luchthaven
Oslo Gardemoen Airport In Terminal
2060 Oslo
Telefoon: +47 67 25 55 20

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: