Autoverhuur Izmir Luchthaven

Met Budget autoverhuur zorg je ervoor dat je reis soepel verloopt. Het boeken van je huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om je goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of je nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij jou past.

 

Waar kan je ons vinden

Izmir Luchthaven

Adnan Menderes Int Airport Domestic
Izmir
35510

Tel.: 90-232-274-1111

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Izmir Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Izmir met Budget

Izmir

De stad is gelegen aan de Egeïsche Zee en heeft na de haven van Istanbul de belangrijkste haven van het land. Er zijn in Izmir een aantal schitterende bezienswaardigheden te vinden.

Zo vind je hier het Atatürk museum. Mustafa Kemal Atatürk wordt gezien als een van de belangrijkste figuren in de recente Turkse historie. Zo was Atatürk onder andere een officier van het Turkse leger, een staatsman, schrijver en tevens grondlegger en eerste president van de jonge Turkse republiek.

Met je huurauto kan je heel eenvoudig een dag plannen waarin je de nabijgelegen ruïnesteden kan bezoeken. Zo kan je bijvoorbeeld naar de tempel van Artemis, gelegen in Selcuk op 50 kilometer ten zuiden van Izmir. Hier vind je naast de tempel de geweldige Ayasolukheuvel.

Je kan vervolgens doorrijden naar het schitterende Efeze. Deze stad wordt gezien als het belangrijkste archeologische gebied van Turkije. Hier vind je onder andere de tombe van de apostel Johannes, de Poort van Mazaeus en Mitridates en de adembenemende bibliotheek van Celsus.

In Izmir kan je ook kennis maken met de vele heerlijke gerechten uit de Turkse keuken. Zo kan je hier een tarhana soep vinden, wat gemaakt is van gedroogde yoghurt en tomaten. Maar ook de bekende Izmir köfte, boyoz en lokma zullen op de menu’s te vinden zijn.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres. 

Budget Autoverhuur Izmir Luchthaven
Adnan Menderes Int Airport Domestic
Domestic Arrivals
Izmir
Telefoon: +90-232-274-1111

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: