Autoverhuur Phoenix Luchthaven

Landt je vlucht op Phoenix Sky Harbor Airport in Phoenix, Arizona? En wens je gebruik te maken van autoverhuur tijdens je verblijf in de Verenigde Staten? Dan kan je bij Budget heel eenvoudig en snel een huurauto boeken. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er zeker een gepaste huurauto voor je te vinden.

 

Waar kan je ons vinden

Phoenix Luchthaven

Phx Phoenix Sky Harbor Airport
Phoenix
85034

Tel.: 602-261-5950

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Phoenix Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Phoenix met Budget

Laat je inspireren door Phoenix

Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona. Deze staat ligt in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het klimaat is Phoenix is erg warm. Hierdoor wordt Phoenix ook wel ‘the Valley of the Sun’ genoemd. Zo is de gemiddelde temperatuur in de zomer ruim 27 graden Celsius.

Vanuit Phoenix rij je in een half uur naar Scottsdale. Scottsdale wordt vaak het ‘Beverly Hills’ van Phoenix genoemd door de vele luxe hotels en huizen. Het is ook niet verwonderlijk dat je hier veel golfbanen, tennisbanen en parken kanvinden.

Kunstliefhebbers zullen zeker genieten van het Phoenix Art Museum. Met een collectie van meer dan 18000 voorwerpen is het Phoenix Art Museum het grootste kunst museum in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Wil je met het gehele gezin op pad, dan is het aan te raden gebruik te maken van een huur auto van Budget. Zodoende kan je eenvoudig met het gezin richting Castles N’ Coasters in het noorden van Phoenix. Dit pretpark heeft achtbanen, midgetgolf en botsauto’s.

En bezoek de Dessert Botanical Garden, waar je diverse woestijnplanten kanvinden. Daarnaast kan je natuurlijk ook een middagje ronddwalen in de Phoenix Zoo. Voor dit soort uitstapjes is het reserveren van een huurauto wel erg aangenaam. Zodoende kan je snel en eenvoudig van de ene naar de andere locatie rijden.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Billund Luchthaven
Phoenix Sky Harbor Airport
1805 E. Sky Harbor Circle South
85034 Phoenix
Telefoon: +602-261-5950

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: