Autoverhuur Miami Luchthaven

Geniet van je tijd in de zon in Miami en huur een auto van Budget. Verken Miami en Florida met een comfortabele en betrouwbare huurauto. Klik op het formulier aan de linkerkant van de pagina om meer te weten te komen over de mogelijkheden en om je huurauto direct te reserveren.

 

Waar kan je ons vinden

Miami Luchthaven

Mia Miami International Airport
Miami Intl Airport
33142

Tel.: 305-876-1820

Openingstijden

zondag:
05:00 - 01:00 Uur
maandag:
05:00 - 01:00 Uur
dinsdag:
05:00 - 01:00 Uur
woensdag:
05:00 - 01:00 Uur
donderdag:
05:00 - 01:00 Uur
vrijdag:
05:00 - 01:00 Uur
zaterdag:
05:00 - 01:00 Uur

Budget Autoverhuur in Miami Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Miami met Budget

Ontdek Miami met Budget

Miami International Airport ligt op 13 kilometer ten noordwesten van Downtown Miami. Wij raden je aan het transport geregeld te hebben vóór je aankomst op het vliegveld. Gelukkigkan je bij Budget een reservering maken voor goedkope autoverhuur vóór vertrek. Amerika staat bekend als het land van de auto. En zonder een auto is het niet gemakkelijk om Amerika te ontdekken. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om goedkoop een auto te huren zodat je onafhankelijk en flexibel bent tijdens je reis door de Verenigde Staten.

Wat te doen in Miami

Een bezoek aan de stad Miami biedt op vele vlakken interessante en spannende dingen. De mix van Latino, Caribische en Europese invloeden zorgen samen voor een unieke en speciale sfeer. Of je nu eindeloze witte stranden met palmbomen zoekt, fantastische uitgaansmogelijkheden, heerlijke fusion-keuken, Art Deco-architectuur of de beste winkelcentra; deze stad biedt je alles. 

Door het huren van een auto heb je de gelegenheid om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld South Beach. Op het gebied van glitter en glamour is South Beach nauwelijks te verslaan.

Je vindt hier Ocean Drive met haar pastelkleurige Art Deco-gebouwen, modieuze boetiekjes en vele restaurants. Het grootste deel van het nachtleven bevindt zich in dit gebied en is voornamelijk gericht op grote feesten.

De stad heeft verschillende districten en door de vrijheid van autoverhuur kan je je tijd nemen om jezelf rustig te oriënteren. Wanneer het te heet wordt op het strand heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid een koelere plek te zoeken met je huurauto.

Maak een rit van 10 minuten van Downtown Miami naar het Miami Seaquarium. Hier kan je genieten van de shows en tentoonstellingen met zeedieren. Jungle Island en Zoo Miami zijn tevens twee attracties die gericht zijn op families die op zoek zijn naar dierenplezier en vermaak.

Voor een iets rustigere bezigheid is een wandeling door Vizcaya Museum and Gardens aan te raden. Dit landgoed in Europese stijl herbergt kunst en authentiek meubilair en is omgeven door ongerepte tropische tuinen. Dit landgoed biedt een aangenaam contrast met het snelle tempo in de andere delen van de stad.

Ook Shopaholics komen niets tekort in Miami. Collins Avenue in Downtown Miami en Lincoln Road in South Beach zijn allebei winkelstraten van topkwaliteit. Vele winkelcentra in het gebied bieden het allerbeste qua keuze en gemak. Breng een bezoek aan Aventura, een enorm groot winkelcentrum op Biscayne Bay. De meeste winkelcentra zijn voorzien van voldoende gratis parkeerplaatsen.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Met een Budget huurauto kan je je eenvoudig buiten de stad verplaatsen. Reis verder zuidwaarts om de weelderige en mooie Florida Keys te verkennen.

Bezoek bijvoorbeeld het Everglades National Park waar je wilde alligators en krokodillen kan zien.

Of je kan 30 kilometer noordwaarts rijden, over de Interstate 95, naar het verfijnde Fort Lauderdale met haar vele jachthavens. Doorweven met kanalen en waterwegen staat deze elegante stad bekend als het 'Venetië van Amerika'.

Ga je verder in noordelijke richting op de Interstate 95 dan komt Cape Canaveral al snel in zicht. Ruimtevaartliefhebbers kunnen er genieten van de attracties van het Kennedy Space Center, dat op drie uur rijden van Miami ligt. 

Indien je met je familie Walt Disney World en de Universal Studios wilt bezoeken, dan moet je richting Orlando rijden met je huurauto. Een overnachting is echter aan te raden om optimaal te genieten van je bezoek.

Je kan bij ons op de luchthaven goedkoop een auto huren. Kom meer te weten over de mogelijkheden om goedkoop een auto te huren door op het formulier aan de linkerkant van het scherm te kikken. Om de hitte te trotseren beschikken al onze comfortabele voertuigen over airconditioning. Het kantoor bevindt zich op Miami International Airport waardoor je eenvoudig je huurauto bij aankomst kan ophalen.

Budget Miami Florida Luchthaven
Miami International Airport
3900 Northwest 25th Street
33142 Miami International Airport
Telefoon: +305 876 1820

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: