Autoverhuur Stockholm Luchthaven

Huur een auto wanneer je Stockholm bezoekt om alles uit je reis naar deze spannende Zweedse stad te halen. Eenvoudig en probleemloos een huurauto boeken bij Budget. Goedkope autoverhuur kan eenvoudig worden geregeld; alles wat je moet te doen is op het formulier aan de linkerkant van deze pagina te klikken en dit in te vullen. Wij staan voor je klaar om je een snelle en gemakkelijke autoverhuur aan te bieden.

 

Waar kan je ons vinden

Stockholm Luchthaven

Stockholm Arlanda Airport
Stockholm
19060

Tel.: +46 104948010

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:00 Uur
maandag:
06:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
06:00 - 23:00 Uur
woensdag:
06:00 - 23:00 Uur
donderdag:
06:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
06:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 21:00 Uur

Budget Autoverhuur in Stockholm Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Boedapest met Budget

Ontdek Boedapest met Budget

De stad is de hoofdstad van Zweden en is een enorm moderne stad vol hippe buurten. Het oude stadcentrum is prachtig bewaard gebleven, je vindt er een flinke portie geschiedenis. Maar ook ver buiten het centrum zijn er ongelofelijke dingen te zien en te doen. Door een goedkope huurauto te boeken heb je de kans om rond te reizen in het gebied en meer te zien!

Probeer eens het leven in Zweden

Of je nu in Frankrijk of Zewden bent, eten in een vreemd land is steeds een speciale ervaring. Dit land maakt de ervaring van exotische keuken proeven wel erg speciaal.

Rendier vlees en eland steak zijn hier nationale gerechten maar de delicatesse bij uitstek is Surströmming. De Zweden zijn zot van deze kleine Baltische haring, ze laten de vis 6 maanden fermenteren in zout voor ze hem serveren met uitjes, tomaten zure room en dille, heerlijk! Let wel op, de geur van dit gerechtjes is niet voor een fijngevoelige neus.

Na deze vreemde smaken raden we je aan om naar de Soderalm buurt te gaan voor cocktails en muziek. Ben je in de stad tussen Mei en September? ga dan naar Skansen en ervaar een van de mid-zomer concerten. Blijf je hangen tot in de vroege uurtjes kan je steeds terug rijden naar je  hotel met je huurauto.

Of je nu de oude stadskern gaat bezoeken, de rest van de moderne stad wilt ervaren of de natuur in wil trekken, je hebt eindeloze mogelijkheden. Je kan op cruise gaan of gaan duiken in ijskoud water. 

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Er zijn veel mooie plaatsen om naar toe te rijden voor een dagje uit, waarvan vele niet ver weg zijn en grote historische waarde hebben.

Een voorbeeld daarvan is Sigtuna, dat een adellijke geschiedenis heeft die terug gaat tot 980 n.Chr. en het oudste stadje in Zweden is.

Voor een langere reis kan je naar het aan de oevers van een meer gelegen dorp Mariefred gaan, waar je een aantal grote monumenten, zoals Gripsholm Castle, kunt zien.                 

Een huurauto Budget is de beste manier om alles wat het gebied te bieden heeft te bekijken. Ontdek meer over onze verhuurservice door op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te klikken. Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kan je de ideale huurauto reserveren. Ons auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaand adres.

Budget Autoverhuur Stockholm
Stockholm Arlanda Airport
Hyrbilscenter190
46 Stockholm
Telefoon: +46 10 494 84 00

 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: