Autoverhuur Evenes Luchthaven

Wil je optimaal genieten van de adembenemende uitzichten en natuur van Noord Noorwegen, dan is het verstandig om goedkope autohuur te boeken bij Budget. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er bij Budget altijd wel een passend voertuig voor je te vinden voor jouw verblijf in deze prachtige regio. Om een huurauto te reserveren moet je enkel het formulier aan de linkerkant van deze pagina invullen.

 

Waar kan je ons vinden

Evenes Luchthaven

Hsd/Narvik Apt
Evenes
8536

Tel.: +47 76982133

Openingstijden

zondag:
13:15 - 22:15 Uur
maandag:
08:15 - 22:00 Uur
dinsdag:
08:15 - 22:00 Uur
woensdag:
08:15 - 22:00 Uur
donderdag:
08:15 - 22:00 Uur
vrijdag:
08:15 - 22:00 Uur
zaterdag:
10:00 - 14:00 Uur

Budget Autoverhuur in Evenes Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Evenes met Budget

Laat je inspireren door Evenes

Evenes ligt in het noorden van Noorwegen. De stad heeft momenteel ongeveer 1.500 inwoners, wat het één van de kleinste steden met een vliegveld in Europa maakt.

Evenes ligt op het noordelijke gedeelde van de Ofotfjord. Het Ofotfjord ligt op ongeveer 200 kilometer van de Noordpoolcirkel.

In de buurt van Evenes zijn er voornamelijk bergen. Vanaf de 1.700 meter hoge Skjomen bergtop kan je de Frostisen gletsjer bewonderen.

In het centrum van de stad staat de de Evenes kerk. Deze oude witte houten kerk stamt uit 1800 en werd gebouwd als vervanging voor een oude kerk die daarvoor op dezelfde locatie stond. De kerk is gebouwd in een klassieke Deense stijl en biedt plaats aan ruim 500 bezoekers.

De stad heeft een rijke historie. Zo bezette de Duitsers gedurende de Tweede Wereldoorlog de baai nabij Bogen. Hier meerden onder andere de Duitse oorlogsvloten Tirpitz en Admiral Hipper aan. Daarnaast lagen er geregeld onderzeeërs in het gebied. De baai werd gezien als een belangrijke Duitse marine basis gedurende de oorlog.

Indien je met je huurauto over de E10 snelweg rijdt, dan kruis je door het centrum van Evenes. Tijdens deze route zie je de 1.090 meter hoge berg Niingen, gelegen ten oosten van Bogen.

De hoogste berg nabij Bogen is de Lilletinden, op 1.137 meter hoogte. Deze kan je eenvoudig zonder klimuitrusting beklimmen. je kan daarnaast natuurlijk ook een paar ski’s meenemen. Zodoende kan je eerst genieten van het schitterende uitzicht vanaf de bergtop, om vervolgens heerlijk naar beneden te skiën.

De meren rondom Evenes zijn voornamelijk bekend door de grote hoeveelheid aan forel die erin rond zwemt. Een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken is de grot Trollkirka nabij Tårstad. Deze grot ligt in het westelijke gedeelte van de regio.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Evenes luchthaven
Evenes Airport
8536 Evenes
Telefoon: +47 76982173

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: