1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar of ouder dan 70, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Rotterdam

Ga je op reis naar Rotterdam en wens je gebruik te maken van een goedkope huurauto, dan ben je bij Budget in Rotterdam aan het goede adres! Zorg voor een stressvrije reis door een huurauto te boeken bij Budget Autoverhuur. Door op het formulier aan de linkerkant van deze pagina te klikken kan je heel eenvoudig goedkoop een auto huren in Rotterdam. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's is er zeker een passend voertuig te vinden voor je verblijf in deze geweldige havenstad.

Ontdek Rotterdam met Budget

Autoverhuur in Rotterdam

Rotterdam is Nederlands' grootste havenstand en tevens één van de belangrijkste havensteden van de wereld. Met ruim 600 duizend bewoners is Rotterdam na Amsterdam de grootste gemeente van Nederland. En daar zijn ze maar al te trots op. De Rotterdamse haven is de belangrijkste haven van Europa. Gelegen aan de Nieuwe Maas maakt Rotterdam de perfecte locatie voor scheepsvaart en is het dé toegangshaven tot Europa.

Op de Kop van Zuid is het voormalig hoofdkantoor van de historische Holland-Amerika lijn, dat in de historie vele passagiers vervoerde tussen Rotterdam en New York. Momenteel zijn er in de buurt van de oude passagiersterminal het bekende Hotel New York en de ultramoderne wolkenkrabber Montevideo te vinden. Niet ver daarvandaan staat ook het Nieuwe Luxor Theater waar je beroemde voorstelling en gerenommeerde cabaretiers kan zien. Op slechts een half uur rijden van Rotterdam vind je Hoek van Holland. Deze haven, waar internationale veerlijnen vertrekken en aankomen, geef je de mogelijkheid om eens heerlijk uit te waaien en te genieten van het uitzicht over de Noordzee. Daarnaast kan je hier natuurlijk een visje prikken of een warme koffie met slagroom bestellen.

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder het recentelijk gerenoveerde Museum Boijmans van Beuningen, een museum opgericht in 1849 gelegen in het Museumpark, te bezoeken. Hier kan je een uitgebreide en diverse collectie bewonderen met wereldberoemde stukken van oude meesters Rembrandt, Jeroen Bosch en Pieter Bruegel de Oude, maar ook moderne stukken van Monet, Salvador Dali, René Magritte en Edgar Degas.

Maak een uitstap met Budget

Het is slechts een dik uur rijden van Rotterdam naar de hoofdstad, Amsterdam. Ook kan je in minder dan een uur naar andere historische en beeldschone steden als Delft, Den Haag, Dordrecht, Breda, Tilburg en Leiden. Dit is allemaal prima te doen met autoverhuur van Budget. Met drie professionele voetbalclubs is Rotterdam tevens de voetbalhoofdstad van Nederland, laat de kans niet liggen om een match of een evenement te gaan zien in een van de omliggende arena's.

De Kuip, de historische thuishaven van de meest succesvolle club van de stad, Feyenoord, is een stadium dat in 1937 in gebruik is genomen en tot op heden de locatie is geweest voor een EK-finale, jaarlijkse Bekerfinales en vele Europa Cup finales. Ook traden hier wereldberoemde artiesten op als Bruce Springsteen, Rolling Stones, Pink Floyd, David Bowie en U2.

Bezoek ook de thuishaven van de tweede club van Rotterdam, Sparta, wat gehuisvest is in het schitterende historische stadion het Kasteel, in de wijk Spangen in het westen van Rotterdam. Het is van dat stadion slechts 10 minuten rijden naar het onderkomen van de derde club van Rotterdam, Excelsior. Deze club speelt haar thuiswedstrijden in het kleine onderkomen op Woudenstijn, pal naast het ultramoderne Erasmus Medisch Centrum.

Met een huurauto heb je snel toegang tot de beste bezienswaardigheden in Rotterdam en omstreken. Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kan je één van onze comfortabele en betrouwbare huurauto's reserveren. Je vindt Budget Autohuur op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Rotterdam
Kruisplein 23D
3014 DB Rotterdam
Telefoon: +31 88 2847 010