Autoverhuur Den Haag

Ga makkelijk door Den Haag met een Budget huurauto. Het is heel eenvoudig om je huurauto te boeken met behulp van onze website. Budget Autoverhuur biedt veel opties om goedkoop een wagen te reserveren. Je moet enkel op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te klikken. Vul deze in om een auto te reserveren en meer informatie te krijgen.

Ontdek Den Haag met Budget

Autoverhuur in Den Haag

Den Haag, ooit de hoofdstad van Nederland, is hoe de lokale bevolking de stad noemt, maar onder Engelssprekende bezoekers is de stad beter bekend als The Hague. De stad is een eclectische mix van zowel moderne als historische bezienswaardigheden.

Met een goedkope huurauto zal je in staat zijn om alles te zien wat de stad te bieden heeft. Bezoek musea in het centrum van de stad of stap een kunstgalerie binnen. Het Paleis Noordeinde en Panorama Mesdag zijn zeker een bezoek waard.

Er zijn eindeloos veel musea in Den Haag en met een huurauto van Budget zal je beter in staat zijn om je tijd te plannen. Zorg ervoor dat je alles ziet wat er te zien is, waaronder het Bredius Museum, het Paleis Museum en nog veel meer.
Tijdens de zomermaanden zijn er veel evenementen en festivals van Jazz tot de Indonesische cultuur. Andere festivals die plaatsvinden gedurende het jaar zijn de diverse bierfestivals, Koninginnedag of de Nieuwjaarsduik, die plaatsvindt op Nieuwjaarsdag.

Tijdens je verblijf in Den Haag kan je naar een van de vele sportieve evenementen gaan, om een aantal van de lokale teams te zien spelen. Zie een wedstrijd tussen plaatselijke voetbalclubs of een van de vele cricketclubs in de stad. Als je liever deelneemt aan enkele sportieve activiteiten dan zijn er, naast de vele golfbanen in de stad, vele andere sportieve bezigheden die je kan uitproberen, waaronder bowling, zwemmen, paardrijden of bergbeklimmen.

Het weer in dit deel van het land kan zeer onvoorspelbaar zijn, met een mix van zon, regen en bewolkte dagen. Met je Budget huurauto moet je je geen zorgen meer maken over natte schoenen en uitgeregende kleren tijdens je uitstap.

Maak een uitstap met Budget

Weg van de stad zijn er veel plaatsen waar je met je Budget huurauto naartoe kan om een paar dagen van je bezoek te genieten van enkele van de nabijgelegen bezienswaardigheden.

Zo'n 61 kilometer naar het noorden is Amsterdam, waar eindeloos veel cafés, restaurants en plekken om te winkelen zijn, en uiteraard een geweldig nachtleven.

Iets dichterbij is Leiden, waar je de oudste universiteit van Nederland kan vinden, samen met tal van musea en andere attracties. Goed voor een geweldig dagje uit. 

Naar het oosten ligt Gouda, dat beroemd is om zijn kaas, hoewel er vele andere bezienswaardigheden zijn in deze kaasmakende stad, waaronder het historische marktplein en de prachtige 14e-eeuwse kerk genaamd de Sint Janskerk.

Rotterdam is gelegen naar het zuidoosten en het is een geweldige plek om naartoe te gaan met een auto. Het is ook de op een na grootste stad en heeft veel bezienswaardigheden, musea en galerijen.

Het regelen van een huurauto via Budget autoverhuur is eenvoudig, betrouwbaar en stressvrij. Ontdek meer over het goedkoop huren van een auto in Den Haag door te klikken op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Door het formulier in te vullen kan je een van onze comfortabele en betrouwbare huurauto's reserveren. Met een auto worden al deze beroemde bezienswaardigheden opeens gemakkelijk bereikbaar. Het Budget verhuurkantoor is gevestigd op het onderstaande adres.

Budget Autohuur Den Haag
Theresiastraat 216                          
2593 AV Den Haag
Telefoon: +31 88 2847 070

 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: