Autoverhuur Bordeaux Luchthaven

Ontdek Bordeaux met Budget autoverhuur. Ons kantoor kan je vinden in de luchthaven, waar we naast onze hulpvaardige medewerkers een tal van opties en breede waaier auto's hebben. Spring binnen of reserveer op voorhand, zo weet je zeker dat een auto klaar staat wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Bordeaux Luchthaven

Bordeaux Merignac Airport
Bordeaux
33700

Tel.: 0821230498

Openingstijden

zondag:
09:00 - 23:00 Uur
maandag:
07:30 - 23:00 Uur
dinsdag:
08:00 - 23:00 Uur
woensdag:
08:00 - 23:00 Uur
donderdag:
08:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:30 - 23:00 Uur
zaterdag:
07:30 - 20:00 Uur

Budget Autoverhuur in Bordeaux Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Bordeaux met Budget

Ontdek Bordeaux

Bordeaux wordt wel eens de 'schone slaapster' van Frankrijk genoemd, tegenwoordig is deze stad met haar grote boulevards en neoklassieke gebouwen vol energie en technologie.

Ontdek de studenten stad met je auto of sla eens een andere weg in en verken de regio. 

In de stad moet je zeker een de Basiliek Saint -Seurin bezoeken. Het is een imposant UNESCO werelderfgoed gebouw met een prachtige engelse tuin.

Bezoekers die een educatief uitstapje willen maken zullen genieten van een bezoek aan het Museum van Aquitaine, het Musée des Beaux-Arts of een van de parken en tuinen in de stad, zoals La Maison des Chameaux, een dierentuin. Als je van plan bent een educatief uitstapje als deze in één dag te doen, dan adviseren we dit met een huurauto te doen, omdat de musea in de stad ongeveer 25 minuten van de luchthaven liggen als je met de auto gaat.

Je kan er de auto parkeren en de Place de la Victoire verkennen, waar het Grand Theatre ligt. Als je van sommige van de panoramische uitzichten wilt genieten, dan kan je de gotische toren van Sint Michiel verkennen, dat op ongeveer 25 minuten rijafstand ligt van de luchthaven. Hoe ver je ook wil gaan, je weet zeker dat je een betrouwbare auto hebt, waarmee je moeiteloos naar je bestemming kan rijden.

Zorg ervoor dat je ook wat tijd doorbrengt in de aantrekkelijke parken en tuinen. In de historische Jardin Botanique kan je genieten van prachtige landschappen en er staan meer dan 3.000 plantensoorten. Andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn de Jardin Botanique de la Bastide, een andere aantrekkelijke botanische tuin. De stad staat bekend om de verbluffende gebouwen, zoals de kerk Notre Dame, die je kan bewonderen vanuit je voertuig.

Het verhuurkantoor kan je vinden via het onderstaande adres; een gemakkelijke locatie om je huurauto af te halen.

Budget autohuur Bordeaux Airport
Bordeaux-Merignac Airport
33700
Bordeaux
Telefoon: 0821 230 498

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: