Autoverhuur Brussel Luchthaven

De hoofdstad van België is zonder twijfel een van de mooiste bestemmingen in heel Europa. Het gebruik van een huurauto betekent dat je flexibel kan reizen tijdens je verblijf. Je kan  een afspraak maken om een auto te huren bij Budget en deze op te halen op het vliegveld door het formulier links in te vullen. Je kan natuurlijk ook doorlezen om zo meer over deze stad te weten te komen en om te leren hoe makkelijk het is om een autoverhuur te regelen op het vliegveld.

 

Waar kan je ons vinden

Brussel Luchthaven

Arrival Hall
Zaventem
1930

Tel.: 32 2 7200944

Openingstijden

zondag:
06:30 - 23:30 Uur
maandag:
06:30 - 23:30 Uur
dinsdag:
06:30 - 23:30 Uur
woensdag:
06:30 - 23:30 Uur
donderdag:
06:30 - 23:30 Uur
vrijdag:
06:30 - 23:30 Uur
zaterdag:
06:30 - 21:30 Uur

Budget Autoverhuur in Brussel Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Brussel met Budget

Ontdek Brussel

Brussel is een fantastische bestemming en je zal je verblijf vast positief willen beginnen door ervoor te zorgen dat je niet gefrustreerd staat te wachten aan een balie. Om dit te bereiken je je gehuurde auto van tevoren reserveren. Brussel wordt vaak de hoofdstad van Europa genoemd, dit refereert natuurlijk naar het feit dat deze stad beschouwd wordt als het kloppende financiële en administratieve hart van de EU.

Naast de indrukwekkende gebouwen in de Europese wijk, heeft deze stad een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Net zoals de andere steden in de omgeving zoals Brugge, Antwerpen en Gent, is de kern van de stad een sprookjes doolhof van middeleeuwse gebouwen. Ga naar de Grote Markt en geniet van een heerlijke wafel tussen rijkelijk versierde gevels. 

Loop de steegjes achter het plein in en je zal Mannekin Pis tegenkomen. Dit eigenaardig standbeeld van een jongetje dat staat te plassen, is het iconische beeld van Brussel. 

Je kan makkelijk dichtbij de voetgangerzones parkeren met je auto, zo kan je bijvoorbeeld erg snel van de Grote Markt naar het Atomium rijden. Net als de Eifeltoren is deze gigantische constructie ter ere van een wereldexpo geplaatst. In 1958 werden de 9 metalen bollen, die de compositie van een ijskristal voorstellen, opgebouwd. Dit schoolvoorbeeld van het modernisme wordt wel eens Europa's vreemdste gebouw genoemd. Je hebt een prachtig zicht over de stad in een van de bollen die toegankelijk zijn voor het publiek. 

Vanuit Brussel kan je makkelijk een uitstap maken met je auto. Neem de A12 om Antwerpen te verkennen. Deze stad heeft naast zijn heerlijke bieren, heel wat te bieden. Loop door de modebuurt en ga eens binnen in het modemuseum of bezoek de Kathedraal van Antwerpen waar je de schitterende werken van Rubens kan bewonderen.

Met de E40 ben je zo in Gent. Deze geweldig hippe stad is een perfecte winkel uitstap. Ga in de zomermaanden en je zal er kunnen genieten van de Gentse Feesten, 10 dagen dans, muziek en lekker eten!

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Brussel Luchthaven
Brussels Airport (Novotel)
Da Vincilaan 25
1831 Brussel
Telefoon: +32 2 725 84 08

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: