Autoverhuur Zürich Luchthaven

Met Budget autoverhuur zorg je ervoor dat je reis soepel verloopt. Het boeken van je huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om je goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of je nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij jou past.

 

Waar kan je ons vinden

Zürich Luchthaven

Flughafen Zurich
Zurich
8060

Tel.: +41 44 800 7733

Openingstijden

zondag:
06:30 - 23:30 Uur
maandag:
06:30 - 23:30 Uur
dinsdag:
06:30 - 23:30 Uur
woensdag:
06:30 - 23:30 Uur
donderdag:
06:30 - 23:30 Uur
vrijdag:
06:30 - 23:30 Uur
zaterdag:
06:30 - 23:30 Uur

Budget Autoverhuur in Zürich Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Zürich met Budget

Zürich

Zürich heeft de eer de grootste stad in Zwitserland te zijn. Het heeft een prachtige ligging aan de oevers van het Meer van Zürich en er is op deze plek sinds meer dan 7.000 jaar altijd een nederzetting in één of andere vorm geweest. Het is nu een van de belangrijkste commerciële centra in Europa en toeristen komen van over de hele wereld om de bezienswaardigheden te bekijken.

Voor moderne kunst ga je met je huurauto in de richting van het Kunstmuseum. Het gebouw herbergt een bijzonder grote collectie moderne kunst, inclusief een enorme fotocollectie.

Maak optimaal gebruik van de huurauto door het Rietberg Museum aan de Gablerstrasse te bezoeken, met tentoongestelde voorwerpen die over de hele wereld zijn verzameld. In het Uhrenmuseum kunnen bezoekers meer te weten te komen over de horloge- en klokkenindustrie, waar Zwitserland al eeuwen beroemd om is.

Er zijn letterlijk tientallen kerken in de stad. De Grossmunster staat dicht bij het meer en is met name populair onder toeristen.

De 9de eeuwse Fraumunster heeft ramen die door Chagall zijn ontworpen en er zijn de afgelopen jaren verschillende renovaties uitgevoerd.

De St. Peter kerk heeft de grootste wijzerplaat ter wereld en is een must voor toeristen.

De ligging van Zürich binnen Zwitserland is ideaal voor toeristen die een wat ruimer gebied willen verkennen. Een auto huren is een van de beste manieren om rond te trekken. Maak optimaal gebruik van de ruimte en het gemak dat een goedkope huurauto biedt en besteed enige tijd aan een rondtocht langs de parken rond de stad, die een ideale omgeving zijn voor dagen uit met het gezin en picknicks.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Zürich Luchthaven
Kloten Airport Zürich
8060 Zürich
Telefoon: 41 44 800 77 33

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: