Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Miami Florida Luchthaven


Geniet van uw tijd in de zon in Miami en huur een auto van Budget. Verken Miami en Florida met een comfortabele en betrouwbare huurauto. Klik op het formulier aan de linkerkant van de pagina om meer te weten te komen over de mogelijkheden en uw huurauto direct te reserveren.

Auto huren voor al uw reiswensen in Miami, Florida


Miami International Airport ligt op 13 kilometer ten noordwesten van Downtown Miami. Wij raden u aan het transport geregeld te hebben vóór uw aankomst op het vliegveld. Gelukkig kunt u bij Budget een reservering maken voor goedkope autoverhuur vóór vertrek. Amerika staat bekend als het land van de auto. En zonder een auto is het niet gemakkelijk om Amerika te ontdekken. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om goedkoop een auto te huren zodat u onafhankelijk en flexibel bent tijdens uw reis door de Verenigde Staten.

Een bezoek aan de stad Miami biedt op vele vlakken interessante en spannende dingen. De mix van Latino, Caribische en Europese invloeden zorgen samen voor een unieke en speciale sfeer. Of u nu eindeloze witte stranden met palmbomen zoekt, fantastische uitgaansmogelijkheden, heerlijke fusion-keuken, Art Deco-architectuur of de beste winkelcentra; deze stad biedt u alles. Door het huren van een auto komt in u de gelegenheid om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld South Beach. Op het gebied van glitter en glamour is South Beach nauwelijks te verslaan. U vindt hier Ocean Drive met haar pastelkleurige Art Deco-gebouwen, modieuze boetiekjes en vele restaurants. Het grootste deel van het nachtleven bevindt zich in dit gebied en is voornamelijk gericht op grote feesten.

De stad heeft verschillende districten en door de vrijheid van autoverhuur kunt u uw tijd nemen om u rustig te oriënteren. Wanneer het te heet wordt op het strand heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid iets koelers te zoeken met uw huurauto. Maak een rit van 10 minuten van Downtown Miami naar het Miami Seaquarium. Hier kunt u genieten van de shows en tentoonstellingen met zeedieren. Jungle Island en Zoo Miami zijn tevens twee attracties die gericht zijn op families die op zoek zijn naar dierenplezier en vermaak. Voor een iets rustigere bezigheid is een wandeling door Vizcaya Museum and Gardens aan te raden. Dit landgoed in Europese stijl herbergt kunst en authentiek meubilair en is omgeven door ongerepte tropische tuinen. Dit landgoed biedt een aangenaam contrast met het snelle tempo in de andere delen van de stad.

Ook Shopaholics komen niets tekort in Miami. Collins Avenue in Downtown Miami en Lincoln Road in South Beach zijn allebei winkelstraten van topkwaliteit. Vele winkelcentra in het gebied bieden het allerbeste qua keuze en gemak. Breng een bezoek aan Aventura, een enorm groot winkelcentrum op Biscayne Bay. Of bezoek de CocoWalk op Coconut Grove of de Bal Harbour Shops. De meeste winkelcentra zijn voorzien van voldoende gratis parkeerplaatsen om uw huurauto te parkeren waardoor u op uw gemak kunt winkelen.

Autoverhuur Miami Florida Luchthaven


Door goedkoop een auto te huren van Budget kunt u zich eenvoudig buiten de stad verplaatsen. Reis verder zuidwaarts om de weelderige en mooie Florida Keys te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Everglades National Park waar u alligators en krokodillen in de natuur kunt bekijken.
Als alternatief kunt u ook 30 kilometer noordwaarts rijden, over de Interstate 95, naar het verfijnde Fort Lauderdale met haar vele jachthavens. Doorweven met kanalen en waterwegen staat deze elegante stad bekend als het 'Venetië van Amerika'.

Rijdt u verder in noordelijke richting op de Interstate 95 dan komt Cape Canaveral al snel in zicht. Ruimtevaartliefhebbers kunnen genieten van de attracties van het Kennedy Space Center, dat op drie uur rijden van Miami ligt. Indien u met uw familie Walt Disney World en de Universal Studios wilt bezoeken, dan kunt u richting Orlando rijden met uw huurauto. Een overnachting is echter aan te raden om optimaal te genieten van uw bezoek. Iets dichterbij, in Winter Haven, ligt het onlangs geopende Legoland. Dit park is gericht op kinderen van 2 tot 12 jaar oud.

Budget Autoverhuur Miami Florida Luchthaven
Miami International Airport is de toegangspoort tot Florida. U kunt bij ons op de luchthaven goedkoop een auto huren. Kom meer te weten over de mogelijkheden om goedkoop een auto te huren door op het formulier aan de linkerzijde van het scherm te kikken.

 • Om de hitte te trotseren beschikken al n onze comfortabele voertuigen over airconditioning.

 • Het kantoor bevindt zich op Miami International Airport waardoor u eenvoudig uw huurauto bij aankomst op kunt halen.

  Budget Miami Florida Luchthaven
  Miami International Airport
  3900 Northwest 25th Street
  33142 Miami International Airport
  Telefoon: +305-876-1820

  Andere populaire bestemmingen:

  Houston Luchthaven
  Willemstad Luchthaven
  Oranjestad Luchthaven
  Manhattan
  Toronto Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl