Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Lissabon Luchthaven


Reserveer een huurauto voor tijdens uw verblijf via Budget Autoverhuur. Met een huurauto heeft u de vrijheid om alles te zien wat u wil


Zorg ervoor dat uw vakantie vlekkeloos verloopt met een huurauto van Budget Autoverhuur. Het is snel en gemakkelijk om een goedkope huurauto te reserveren voor tijdens uw verblijf. Om er zeker van te zijn dat u de autohuur heeft die u wilt, kunt u deze gewoon reserveren door het formulier op deze pagina te gebruiken. Zodra u hiermee klaar bent, kunt u ontspannen en erop vertrouwen dat de auto van uw keuze voor u klaar zal staan wanneer u aankomt op de luchthaven. Wilt u een auto huren, dan hebben wij de auto die bij u past.

Lissabon, dat bekend is voor zijn gebouwen uit gebleekte, witte kalksteen en smalle steegjes, is een prachtige stad vol schoonheid en geschiedenis. De stad bevindt zich op korte afstand van de Atlantische Oceaan en het centrale gedeelte van Lissabon strekt zich uit langs de rivier de Taag die rechtstreeks in de Atlantische Oceaan stroomt.

De stad is op en rond zeven heuvels gebouwd, wat haar nog meer charme geeft. Dit is de reden waarom er zoveel steile straten, kronkelende steegjes en trappen zijn die de oude, warrige buurten met elkaar verbinden.

Beroemde architectuur die de moeite waard is om te gaan bekijken is onder andere het Castelo de São Jorge, dat op de heuvel gelegen is vlakbij de wijk Alfama. Op weg naar het kasteel vindt u het Museu do Teatro Romano. Spring in uw huurauto van Budget Autoverhuur en ga op weg naar Ponte Vasco de Gama. Deze brug is de langste van Europa en de negende langste ter wereld.

Het Aqueduto das Aguas Livres is een historisch deel van de stad en een prachtig staaltje van 18e-eeuwse bouwkunde. U zult hier niet alleen de mooie Portugese bouwkunde ontdekken, maar ook het grootste steengewelf ter wereld. Het Aqueduto das Aguas Livres, een aquaduct van meer dan 18 km lang met een uitgebreid netwerk van grachten, heeft meer dan 58 km aan waterwegen te bieden.

Budget Autoverhuur Lissabon Luchthaven


Ga op de snelweg met uw auto van Budget Autoverhuur om Cristo Rei te gaan bekijken. Dit schitterende standbeeld is meer dan 100 meter hoog en is te zien van bijna overal op de tegenoverliggende oever van de rivier de Taag. Het uitzicht van bovenaan het standbeeld is adembenemend. Om er te komen, rijdt u richting de terminal van de ferry in Cacilhas.

Bezoekers met een gehuurde auto zullen snel merken dat er zes belangrijke snelwegen in en uit de stad leiden. De snelweg A2 vanuit het zuiden en de A6 uit het oosten zijn de twee belangrijkste routes vanuit Madrid. Er zijn ook twee bruggen langs deze routes. De A2 leidt rechtstreeks naar de Ponte 25 de Abril, terwijl de A12 u naar de Ponte Vasco da Gama zal brengen.

De snelweg A1 is degene die u nodig heeft om nabijgelegen steden zoals Fatima, Aveiro, Santarem, Porto of Coimbra te bezoeken. Deze snelweg eindigt aan de luchthaven. De westelijke A5-route zal u naar Cascias en Estoril brengen, terwijl de A8 naar Caldas de Rainha, Leiria, Torres Vedras en Alcobaca gaat. Deze zelfde snelweg zal u helemaal tot aan de Costa do Estoril brengen.

Een mogelijke uitstap in de buurt is bijvoorbeeld Paço de Arcos, een ongewoon vissersdorp waar u het Palácio Marquês de Pombal vindt. Mafra is een bijzondere stad met een klooster, terwijl Ericeira een prachtige badplaats is waar u ideale surfcondities vindt.
De stad Sintra, ongeveer 40 minuten verderop, is een UNESCO Werelderfgoedsite, terwijl Praia das Macas de ideale plek is om heen te gaan als u een dagje wilt ontsnappen aan de drukte van stad. Deze mooie kuststad ligt slechts 30 minuten van de drukke straten van Lissabon. Onderweg kunt u ook stoppen in de steden Sintra en Colares.

Budget Autoverhuur Lissabon Luchthaven
In slechts enkele ogenblikken kunt u een betrouwbare en veilige auto reserveren voor uw volgende reis naar Lissabon. Klik op het formulier aan de zijkant van deze pagina om te reserveren en een goedkope auto te huren.

 • Zodra u het formulier heeft ingevuld, kunt u gerust zijn dat Budget Autoverhuur uw reservatie heeft verwerkt. Door een goedkope auto te huren, kunt u van volledige reisvrijheid genieten tijdens uw verblijf in de stad.

 • Om het verhuurkantoor te vinden in de luchthaven volgt u het hieronder vermelde adres.

  Budget Autoverhuur Lissabon Luchthaven
  Lissabon Portela Airport
  1700-008 Lissabon
  Telefoon: 351-21-8478803

  Andere populaire bestemmingen:

  Malaga Luchthaven
  Alicante Luchthaven
  Barcelona Luchthaven
  Madrid Luchthaven
  Gerona Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl