Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Eindhoven Luchthaven


Bent u op zoek naar goedkope autohuur in de regio Eindhoven? Budget heeft een ruim assortiment aan goedkope huurauto’s waardoor er altijd een gepaste huurauto voor u te vinden is. Het boeken van een huurauto is heel eenvoudig. U hoeft slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw huurauto op te halen.

Een auto huren voor al uw reiswensen op Eindhoven Luchthaven


Eindhoven is mede door haar historie en link met Philips het technologiecentrum van Nederland. Zodoende is de slagzin van de gemeente, ‘leading in technology’, ook erg passend. Nabij Eindhoven vindt u Brainport. Dit is een samenwerkingsverband tussen diverse bedrijven en de overheid om de technologie sector in de regio in stand te houden. Zo is de High Tech Campus Eindhoven hier gevestigd, samen met kantoren van IBM en Philips.

In het zuiden van de stad vindt u het Stadswandelpark. Dit park sluit aan op het Dommelplantsoen, het Annefrankplantsoen en het Lex en Edo Hornemannplantsoen. Deze parken vonden hun oorsprong in de jaren ’30. In het Standswandelpark vindt u een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zo vindt u hier het Radiomonument uit 1936, ter ere van de eerste radiografische verbinding met Nederlands-Indië negen jaar eerder. Daarnaast vindt u in dit park diverse beelden en sculpturen.

Eindhoven huisvest ook een ruim aanbod aan musea. Zo moet u zeker een bezoekje brengen aan het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven in de Genneper Parken. Maar ook het Designhuis is een mooi museum om te bezoeken. Het meest opmerkelijke museum is het Inkijkmuseum.
Dit kleine museum werd in 2004 opgericht in een oude fabriek. Het opmerkelijke aan dit museum is dat de tentoonstellingen alleen van buitenaf te bekijken zijn.

Eindhoven heeft ook enkele interessante monumenten. Zo zijn er ruim honderd rijksmonumenten te vinden in de stad. Zo zijn het Witte Dorp, Villapark Den Elzent en het Villapark Tongelre een aantal voorbeelden van de beschermde parkzichten in de stad. Vanuit Eindhoven kunt u ook diverse andere steden bezichtigen. Zo is Den Bosch op slechts een half uur rijden een prima optie om een middagje door te brengen. Of rijdt een stukje verder naar Tilburg en Breda.

Daarnaast kunt u zich met uw huurauto ook eenvoudig verplaatsen naar Antwerpen of Amsterdam. Indien u voor de zuidelijke optie kiest, kunt u in slechts anderhalf uur rijden genieten van schitterende oude gebouwen en moderne winkels in het centrum van Antwerpen. Kiest u voor de noordelijke optie, dan heeft u in Amsterdam de keuze uit diverse schitterende musea. Daarnaast kunt u natuurlijk ook in Amsterdam terecht om te shoppen.

Autoverhuur Eindhoven


Eindhoven Airport, of vliegbasis Eindhoven, bevindt zich ten westen van Eindhoven. Gelegen tussen Best en Veldhoven is dit regionale vliegveld het grootste van zijn soort in Nederland. De luchthaven bestaat al sinds 1932 en werd, net als vele andere bedrijven in de regio, opgericht door onder andere Frits Philips.

Eindhoven Airport wordt ook veel gebruikt voor militaire vluchten en transport vluchten. Daarnaast vinden er hier ook geregeld ambulancevluchten plaats. Vanaf dit vliegveld kunt u naar diverse bestemmingen in Europa en Afrika vliegen. Jaarlijks maken ruim 2.5 miljoen reizigers gebruik van het vliegveld.

Budget Autoverhuur Eindhoven Luchthaven
Een huurauto geeft u de mogelijkheid om alle prachtige bezienswaardigheden in Eindhoven te ontdekken. Daarnaast geeft het u ook de vrijheid om de regio beter te leren kennen.

 • Met een huurauto kunt u ideaal een dagtrip plannen naar België. Of rijdt in noordelijke richting naar Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

 • Budget Autoverhuur bevindt zich op Eindhoven Airport. U kunt hier uw huurauto ophalen en terugbrengen.

  Budget Autoverhuur Eindhoven
  Eindhoven Airport
  Luchthavenweg 13B
  5657 EA Eindhoven
  Telefoon: +31 88 2847 640

  Andere populaire bestemmingen:

  Amsterdam
  Utrecht
  Rotterdam Luchthaven
  Breda
  Leeuwarden

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl