1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar of ouder dan 70, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Breda

Ben je op zoek naar goedkope autoverhuur in de regio Breda? Dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Met ons uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er bij Budget altijd een passend voertuig voor je te vinden. Vul het formulier in op linkerkant van deze pagina en je huurauto zal klaarstaan voor jou.

Ontdek Breda met Budget

Autoverhuur in Breda

Breda is één van de oudste steden van Nederland. De stads rechten werden in de vroege 12de eeuw gekocht door de familie Nassau, en zodoende ook het Koninklijk Huis. Dit stukje belangerijke Nederlandse geschiedenis maakt Breda een facinerende stad om te ontdekken.

Wat te doen in Breda

Dit kan je bijvoorbeeld doen door het Breda Museum te bezoeken. Gelegen ten zuiden van het centrum vind je een collectie aan kunst en geschiedenis van Breda en haar omgeving.

Het Kasteelplein in het centrum van de oude binnenstad kan gezien worden als het oude hart van Breda. Vanuit hier kan je de monumentenroute volgen. Deze brengt je langs 35 monumentale panden; van religieuze monumenten tot Nassau gerelateerde gebouwen.

Eén van de meest bekende monumenten is de Onze Lieve Vrouwe Kerk. Het is de laatste rustplaats van negen leden van de Nassau familie en de eerste Prins van Oranje. De kerk heeft geweldige muurschilderingen wat het één van de mooiste kerken van Nederland maakt. De Prinsenkapel in de kerk, waar de voorvaderen van het Koninklijk Huis begraven zijn, heeft een met bladgoud bekleed plafond.

Breda ligt tussen twee belangrijke havensteden in. Rotterdam ligt ten noorden van Breda, terwijl Antwerpen juist ten zuiden ligt. Hierdoor is Breda altijd al een belangrijke locatie geweest voor handel en transport. Je rijdt heel eenvoudig met de huurauto binnen een uur van het centrum van Breda naar het centrum van Antwerpen.

 

Maak een uitstap met je Budget huurauto

Breda zit vol met leuke kleine cadeauwinkeltjes, antiekzaakjes, interieurwinkels en diverse speciaalzaken. Je kan een hoop van deze winkeltjes bezoeken met je huurauto.

Begin je tour op de Ginnekenmarkt in het zuiden welke vervolgens eindigt in de Wilhelminastraat in het centrum. Of bezoek het overdekte winkelcentrum ‘De Barones’. In dit winkelcentrum vind je een gevarieerd aanbod in de ruim vijftig winkels. Ten noorden van Breda vind je de Oudhof. Dit park biedt een hoop leuke activiteiten voor jou en je gezin. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld diverse opdrachtjes uitvoeren in het park.

Daarnaast kan je samen met de kinderen speurtochten lopen. Of vul je picknickmand en geniet met het hele gezin van een heerlijke picknick in het park.

Vanuit Breda kan je anders ook een dagje uit in nabijgelegen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven plannen. Met je huurauto kan je ook heel eenvoudig naar België en Duitsland rijden. Zelfs Luxemburg is in minder dan twee uur te bereiken.

Wil je een auto huren om Breda en Brabant beter te leren kennen? Rerveer dan nu een huurauto bij Budget door het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen. Je kan je gereserveerde huurauto ophalen en terugbrengen op onderstaand adres. 

Budget Autohuur Breda

Riethil 144
825 AP Breda
Telefoon: +31 88 2847 076