Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Amsterdam Airport


Een auto huren tijdens uw verblijf in deze geweldige Nederlandse stad? U weet dan zeker dat u alles kunt zien wat u wilt zien op uw reis


Auto huren wordt makkelijker doordat Budget u helpt. Bij ons kunt u snel en eenvoudig goedkoop een auto huren door gewoon het formulier op deze pagina in te vullen. Doordat u een huurauto heeft in Amsterdam, weet u zeker dat u alles op uw lijst met bezienswaardigheden kunt bezoeken.
Als een van de meest bezochte steden in Europa, Amsterdam is de grootste creatieve, culturele en financiële stad van Nederland. Er wonen meer dan een miljoen mensen. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en wordt vaak het Venetië van het Noorden genoemd vanwege de vele grachten.

Deze stad staat wereldwijd bekend om het veelzijdige culturele leven en de natuurlijke schoonheid. Overal in de stad kunt u bijzondere architectuur zien en waterwegen bekijken die het landschap kleuren met meer dan 1.500 bruggen.
Ooit een oud vissersdorpje, nu is het gegroeid tot een internationale bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar een mix van cultuur, diepgewortelde geschiedenis of een fantastisch feest. De stad staat ook bekend om de Europese charme van de oude wereld, en geeft bezoekers een prettig, ontspannen gevoel.

Deze historische Europese stad bestaat al sinds de 12e eeuw en werd al snel een belangrijk handelscentrum, vooral tijdens de 17e eeuw, de Nederlandse Gouden Eeuw. Bezoekers kunnen nog steeds een groot deel van de rijke geschiedenis van deze stad ervaren, met name in het middeleeuwse centrum, dat een UNESCO Werelderfgoed is.

Reizigers die goedkoop een auto huren kunnen de stad verkennen om de talrijke bijzondere bezienswaardigheden te bekijken. De meeste bezoekers weten niet dat er meer dan 7.000 historische gebouwen in Amsterdam staan, waardoor het een van de grootste historische centrum heeft in Europa. Het centrum alleen al bestaat uit meer dan 90 eilanden die verbonden zijn via ongeveer 400 bruggen, en op alle bruggen kunt u een fantastisch panorama bij nacht zien.

In het centrum vindt u de Zeedijk en de Warmoesstraat, de oudste straten in de stad. Deze straten zijn de thuisbasis van een aantal middeleeuwse houten huizen die zijn gebouwd in de Middeleeuwen, evenals het Begijnhof, een prachtige middeleeuwse binnenplaats.

Autohuur Amsterdam Airport


Reizigers met een goedkope auto van Budget autoverhuur zullen ongetwijfeld de (snel)weg op willen om alles te bezoeken waar dit fantastische gebied zo bekend om staat. De snelweg A12 is de belangrijkste verbinding van en naar Duitsland, terwijl u vanaf de A1 direct de stad in kunt rijden. De snelweg A2 is de weg naar België en via de A4 rijdt u naar Den Haag. Maar welke snelweg u ook kiest, de A10 is de belangrijkste verbinding waar alle wegen samen komen in Amsterdam.

Voor bezoekers die het noorden van Nederland willen verkennen in hun gehuurde auto is een uitstapje naar Alkmaar de moeite waard; de stad is beroemd geworden door de geschiedenis en kaas. Haarlem kent een grote historie en ligt op slechts vijftien minuten rijden van Amsterdam, en een dagje uit naar Muiden is voor degenen die willen ontspannen bij de prachtige rivier de Vecht om het spectaculaire kasteel Muiderslot te bekijken.

Ga voor een dagje aan het strand naar Zandvoort, terwijl u in de stad Zaanse Schans een aantal historische molens kunt zien. In Naarden staan een aantal 17e eeuwse vestingwerken, in Hilversum kunt u op fietstocht door het plaatselijke bos. Voor een meer schilderachtige dagtocht kunt u het beste de Zaanstreek en Waterland bezoeken.

Budget Autoverhuur Amsterdam Airport
Het is eenvoudig om een huurauto te boeken voor uw verblijf, omdat u gewoon via ons snelle en eenvoudige formulier verzekerd bent van de huurauto van uw keuze.

 • Het invullen van het formulier aan de linkerkant van deze pagina is zo gebeurt. Door goedkoop een huurauto te reserveren weet u zeker dat er een goede, betrouwbare auto voor u klaar staat bij aankomst op Schiphol Airport.

 • U kunt ons Budget Autoverhuur kantoor op Amsterdam Airport vinden via het onderstaande adres.

  Budget Autohuur Amsterdam Airport
  Aankomstpassage
  Amsterdam Schiphol Airport
  Amsterdam
  Nederland
  1118 AX
  Telefoon: +31 (0) 88 2847620

  Andere populaire bestemmingen:

  Den Haag
  Rotterdam Luchthaven
  Eindhoven Luchthaven
  Utrecht
  Breda

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl