Autoverhuur Rotterdam Luchthaven

Kom je aan op Rotterdam the Hague Airport en wilt je gebruik maken van een goedkope huurauto? Dan ben je bij Budget in Rotterdam Airport aan het juiste adres. Met een huurauto rij je vervolgens eenvoudig richting je eindbestemming of natuurlijk het centrum van Rotterdam in.

 

Waar kan je ons vinden

Rotterdam Luchthaven

Rotterdam Airport
Rotterdam
3045 AP

Tel.: +31 10 437 1826

Openingstijden

zondag:
09:00 - 12:00 Uur
maandag:
08:30 - 17:00 Uur
dinsdag:
08:30 - 17:00 Uur
woensdag:
08:30 - 17:00 Uur
donderdag:
08:30 - 17:00 Uur
vrijdag:
08:30 - 17:00 Uur
zaterdag:
08:30 - 13:00 Uur

Budget Autoverhuur in Rotterdam Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Rotterdam met je Budget huurauto

Laat je inspireren door Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam

Op de Kop van Zuid is er het voormalig hoofdkantoor van de historische Holland-Amerika lijn, dat vroeger vele passagiers vervoerde van Rotterdam naar New York.

Momenteel zijn er in de buurt van de oude passagiersterminal het bekende Hotel New York en de ultramoderne wolkenkrabber Montevideo te vinden. Niet ver daarvandaan staat ook het Nieuwe Luxor Theater waar je beroemde voorstelling en gerenommeerde cabaretiers kan gaan zien.

Op slechts een half uur rijden van Rotterdam kan je naar de Hoek van Holland. Deze haven, waar internationale veerlijnen vertrekken en aankomen, geeft je de mogelijkheid om eens heerlijk uit te waaien en te genieten van het uitzicht over de Noordzee. Daarnaast kan je hier natuurlijk een visje prikken of een warme koffie met slagroom bestellen.

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder het Museum Boijmans van Beuningen te bezoeken. Hier kan je een uitgebreide en diverse collectie bewonderen met wereldberoemde stukken van oude meesters Rembrandt, Jeroen Bosch en Pieter Bruegel de Oude, maar ook moderne stukken van Monet, Salvador Dali, René Magritte en Edgar Degas.

Het is slechts een dik uur rijden van Rotterdam naar de hoofdstad, Amsterdam. Ook rij je in minder dan een uur naar andere historische en wonder mooie steden zoals Delft, Den Haag, Dordrecht, Breda, Tilburg en Leiden. Dit is allemaal prima te doen met autoverhuur van Budget.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Rotterdam luchthaven
Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam
3045 AP
Telefoon: +31 88 2847 610

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: