Autoverhuur Hamburg Luchthaven

Voor je bezoek aan deze populaire Duitse handelsstad en toeristische bestemming kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod aan voertuigen uit ons assortiment. Klik op het formulier op deze pagina om meer informatie te krijgen over het boeken van een huurauto bij Budget, en boek vandaag. Het hele proces doorloop je gemakkelijk en snel. Binnen enkele minuten heb je een auto gereserveerd.

 

Waar kan je ons vinden

Hamburg Luchthaven

Hamburg Airport
Hamburg
22335

Tel.: +49 69710445596

Openingstijden

zondag:
11:00 - 18:30 Uur
maandag:
07:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:00 Uur
woensdag:
07:00 - 23:00 Uur
donderdag:
07:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
08:00 - 15:00 Uur

Budget Autoverhuur in Hamburg Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Hamburg met Budget

Laat je inspireren door Hamburg

Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland, met een regio waar meer dan 4 miljoen mensen wonen. De stad is wereldberoemd om haar haven, die een van de grootste van Europa is.

Hoewel de stad 100 kilometer van zee is verwijderd, is de haven al honderden jaren een belangrijke poort naar de rest van de wereld vanuit Centraal-Europa.

De stad is trots op haar maritieme geschiedenis en heeft haar welvaart te danken aan haar handelsgeschiedenis. De maritieme geschiedenis is nog steeds zichtbaar in de moderne stad, en er zijn verschillende interessante musea en bezienswaardigheden te bezoeken die dit laten zien.

Bezoekers van de stad hebben veel voordeel bij een het huren van een auto, omdat er zoveel plaatsen het bezoeken waard zijn en prachtig natuurschoon op korte afstand van het centrum te vinden is.

Op ongeveer 30 minuten rijden ligt Lubeck, een erg bijzondere plaats. Het oude middeleeuwse deel van de stad is zeer fascinerend en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Altes Land is een van de meest noordelijk gelegen fruitgebieden van Europa en hier kan je een hoop interessante plaatsen bezoeken.

Het duurt ongeveer een uur om naar deze regio te rijden met je huurauto vanaf het centrum. Een andere interessante plaats die je tijdens je reis kan bezoeken is Sankt Peter-Ording, de populairste badplaats van Duitsland.

Met de gehuurde auto ben je er in iets meer dan een uur en beleef een leuk dagje uit. Je kan er watersporten, strandtentjes, barretjes en andere bezienswaardigheden aan zee bezoeken, wat best zeldzaam is in Duitsland!

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Hamburg Luchthaven
Hamburg Airport
Flughafenstrasse
22335 Hamburg
Telefoon: 069710 445596

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: