Autoverhuur Warschau Luchthaven

Een reis naar de prachtige oude hoofdstad van Polen, Warschau, is niet compleet zonder een huurauto te regelen om de stad beter te kunnen ontdekken. Bij Budget kan je snel en eenvoudig een goedkope huurauto reserveren. Met een ruim assortiment aan huurauto’s van Budget is er altijd wel een passend voertuig voor jou te vinden. Zo kan je nog gemakkelijker de schoonheid van deze oude stad leren kennen.

 

Waar kan je ons vinden

Warschau Luchthaven

Warsaw Okecie F Chopin Airport
Warsaw
00-906

Tel.: 048 601334285

Openingstijden

zondag:
10:00 - 22:00 Uur
maandag:
07:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:00 Uur
woensdag:
07:00 - 23:00 Uur
donderdag:
07:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 22:00 Uur
zaterdag:
09:00 - 22:00 Uur

Budget Autoverhuur in Warschau Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Warschau met Budget

Wat te doen in Warschau

Warschau telt bijna 2 miljoen inwoners en dat maakt het gelijk ook de grootste stad van Polen. De stad heeft, net als vele andere steden in Polen, een rijke geschiedenis. Zo werd een groot gedeelte van de stad vernietigd door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog.

Ook de joodse getto in het centrum van de stad werd in 1943 voor een groot gedeelte vernietigd, net als een ander groot deel van de stad in 1944.

Het Stare Miastro, de oude stad, is tevens een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Polen. Het werd gesticht in de 13e eeuw en werd omringd door een stenen muur. Tijdens bombardementen in 1939 raakte de wijk voor een groot gedeelte zwaar beschadigd.

Het werd pas na de oorlog volledig herbouwd. Dit historisch gedeelte van de stad is dan ook terug te vinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De restauratie van het oude centrum wordt vaak gerefereerd als het Wonder van Warschau.

In het midden van deze wijk staat er een standbeeld van Maly Powstaniec; de 13-jarige kleine opstandeling. Dit monument is opgericht ter herinnering aan de opstand van Warschau gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Op niet ver rijden van het oude centrum vind je het Koninklijk Paleis. Het paleis wordt momenteel opengesteld voor het publiek. Je vindt in dit schitterende historische gebouw ook een prachtig museum.

Het westen van stad wordt voornamelijk gedomineerd door moderne wolkenkrabbers en brede straten. Het westen van de stad werd na de Tweede Wereldoorlog opgebouwd en geeft de stad een opmerkelijke dynamische charme waarbij oud en nieuw prachtig bij elkaar komen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Warschau Luchthaven
Warsaw Okecie F Chopin Airport Ul. Zwirki I Wigury 1
00906 Warsaw
Telefoon: +48-22-6504062

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: