Autoverhuur Munchen Luchthaven

Een huurauto van Budget reserveren voor je bezoek aan Duitsland is de beste manier om er voor te zorgen dat je zoveel mogelijk kan zien tijdens jeverblijf in deze mooie stad. Profiteer van een betrouwbare, goedkope auto van Budget autoverhuur door het formulier aan de linkerkant van de pagina te gebruiken waar je je verblijfsdata kan opgeven. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van een huurauto en om deze te gebruiken tijdens je reis in en rond München Luchthaven.

 

Waar kan je ons vinden

Munchen Luchthaven

Airport Munich
Munich
85356

Tel.: +49 69710445596

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:00 Uur
maandag:
07:00 - 23:00 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:00 Uur
woensdag:
07:00 - 23:00 Uur
donderdag:
07:00 - 23:00 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:00 Uur
zaterdag:
07:00 - 20:00 Uur

Budget Autoverhuur in Munchen Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Munchen met Budget

Ontdek Munchen

München is een van de oudste steden van Duitsland. Het is ontstaan als een middeleeuws ommuurde stad, waarvan de overblijfselen nog steeds bestaan.

Een van de eerste dingen die je zou moeten doen nadat je de huurauto hebt opgehaald, is naar het historische stadscentrum rijden, waar je de oorspronkelijke stadsmuurpoorten nog steeds zult zien staan. Deze bieden een inzicht in de cultuur van Duitsland in de middenperiode van de geschiedenis, toen de staten van Europa nog gevormd werden.

De stad ligt op slechts een klein eindje rijden van de Alpen, een torenhoge bergketen die zeer populair is bij wintersporters, toeristen, bergbeklimmers en bestuurders. De landwegen zijn een plezier om over te rijden en zijn een uitstekende reden om huurauto te regelen bij Budget.

Dankzij een huurauto kan je deze prachtige gebieden naar hartelust verkennen. Onder de juiste weersomstandigheden wordt de lucht over de bergen heel helder en kan je van in de stad zelf de bovenste toppen van de bergketen zien.

Ga naar de meren in het zuiden van de stad zijn gelegen en zeer populair bij de plaatselijke bevolking zijn. Dit zijn gletsjermeren en daarom meestal te koud om gewoon in te zwemmen, maar de gebied rond de meren is erg mooi.  Met een picknick in de kofferbak is een uitstap naar de gletsjermeren gegarandeerd geslaagd.

Een bezoek aan de zogenaamde Englischer Garten, gelegen dicht bij het centrum, is ook de moeite waard. Het is zeer populair bij alle bezoekers en omwonenden en fantastisch tijdens de hete zomermaanden. Verwacht bossen, grasvlaktes, maar vooral de tuinen in Georgische en Victoriaanse stijl zijn een ervaring op de bezoeken. De tuinen hebben ook hun eigen biertuin, perfect om achterover te leunen en te ontspannen met een authentiek Duits biertje op een hete zomerdag.

Bier is de specialiteit van Munchen. Als je wilt proeven van het beste wat er te bieden valt op een ongeëvenaard niveau van versheid, moet je naar de Beierse gerechtenmarkt rijden, bekend als de Viktualienmarkt. Dit is een prachtige plek om te bezoeken om allerlei lokale delicatessen en gerechten te vinden, vooral authentieke Zwarte Woudham en kazen, alles met het gepaste speciaalbier uiteraard.

De Sankt Peterskirche kan gratis bezocht worden en is een voorbeeld van de karakteristieke lokale stijl van bouwen. Het heeft een toren waarin je mag klimmen en met bijna 400 stappen zal je zeker een prachtig uitzicht hebben wanneer je boven geraakt. 

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Brussel Luchthaven
München Airport Terminalstrasse Mitte
85356
München
Telefoon: 069710 445596

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: