Autoverhuur Orlando Luchthaven

Een Budget huurauto is een prachtige manier om optimaal te genieten van de bezienswaardigheden die Florida je te bieden heeft. Het boeken van een huurauto is erg gemakkelijk. Je moet enkel het formulier op deze pagina invullen. Lees verder hoe goedkope autoverhuur de handigste manier is om Orlando en Florida te ontdekken.

 

Waar kan je ons vinden

Orlando Luchthaven

Orlando International Airport
Orlando
32827

Tel.: 407-825-1700

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Orlando Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Orlando met Budget

Ontdek Orlando met Budget

Vaak wordt Orlando gezien als 's werelds belangrijkste gezinsbestemming, maar er is meer in Orlando dan Disney World alleen. Zo heeft de stad een bloeiend centrum met tal van mogelijkheden voor winkelen en amusement. Orlando is ook een goed basis om Florida te verkennen en één van de beste manieren om dit te doen is door een auto te huren bij Budget.

Het Walt Disney park is een op zichzelf staande stad met vier grote parken: Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom en Disney-MGM Studios. Bovendien zijn er drie waterparken, 22 hotels, een winkelwijk en talloze restaurants te vinden. Het resort heeft een oppervlakte ter grootte van Manhattan en trekt meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar. Een duizelingwekkende verscheidenheid aan attracties worden aangeboden; van één van de grootste dieren-themaparken in de wereld in het Animal Kingdom, tot één van de snelste en grootste glijbanen ter wereld in Disney's Blizzard Beach.

Kinderen vinden Ripley’s Believe It or Not waarschijnlijk erg leuk, hoewel anderen zich misschien minder comfortabel voelen bij de bizarre wereld van Ripley. Als je een slang door de neus en mond van een man wilt zien kronkelen, of een gekrompen hoofd en exotische eetgewoontes wilt zien, dan is dit hét museum voor jou.

Een meer verfijnde attractie is het trendy Thornton Park, een populaire wijk voor window-shopping. Hier kan je bij leuke ambachtelijke boetiekjes en antiquiteiten in de etalage kijken, of eenvoudigweg ontspannen in een koffieshop en zien hoe de wereld aan je voorbij gaat. De smalle stenen straatjes zijn omringd door gerenoveerde cracker bungalows. Daarnaast zorgen de knoestige Spaanse eiken voor een natuurlijke groene luifel.

Thornton park grenst aan Lake Eola. Dit is een prettig gebied om de tijd door te brengen op een hete dag. Er zijn naast de speeltuin ook waterfietsen te huur. Er is ook een verhard voetpad rond het meer. Het International Train and Trolley Museum is een indrukwekkend museum met één van de grootste modeltreinstellen ter wereld. De speelgoedtreinen, stammend uit de jaren 1920 tot aan moderne tijden, zijn ondergebracht in een tuin van stellages, watervallen, en bergen van wel 4 meter hoog. Enkele van de mooiste stukken zijn de op maat gemaakte Californië trolley en de authentieke Mason Bogey, compleet met twee personenrijtuigen.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Het scala aan activiteiten en attracties bij Orlando is geweldig. Maar met Budget autohuur kan je meer zien en beleven in Florida.

Het unieke ecosysteem van de Florida Everglades huisvest een verscheidenheid aan wilde dieren. Hier vind je enkele zeer zeldzame soorten zoals zeekoeien.

Het Kennedy Space Centre op Cape Canaveral is één van de weinige plaatsen op aarde waar je te weten kan komen hoe het werkelijk is om een astronaut te zijn. Neem een tour door het hoofdkantoor van de NASA en beleef de start van de Shuttle. Of bezoek het automontage gebouw waar raketten worden gebouwd en ontmoet echte astronauten.

Met een Budget huurauto kan je ook Key Largo bezoeken, het grootste eiland van Florida. Dit subtropisch eiland heeft het hele jaar door heerlijk weer en is de ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Je kan hier duiken, snorkelen, sportvissen en zwemmen met dolfijnen. Er is zelfs een onderwaterhotel aanwezig in Key Largo. De rit naar de Keys is erg spectaculair, want de reis brengt je over de beroemde Seven Mile Bridge. Dit technische wonder is een spectaculaire brug die veel gebruikt wordt in de filmindustrie.

Om een huurauto te reserveren klik je op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kan je één van onze comfortabele en goedkope huur auto's reserveren. Met een huurauto, wordt het veel eenvoudiger rond te trekken. Je vindt Budget op Orlando Airport, een gemakkelijke locatie om je huurauto af te halen.

Budget Autoverhuur Orlando
International Airport 1
Airport Boulevard
Terminals A & B
Orlando
Telefoon: +1  407-825-1700

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: